• 25
 • ápr.

Lízer László :

Törökbálint 2017 .04.23 U14 fiú. Gödöllő csapata ellen kezdtük az első mérkőzést a korai időpont ellenére mindenki frissen és odafigyelve játszott így nem okozott különösebb gondot az összecsapás megnyerése.

A Budai Farkasok ellen már több kellett, a második félidő közepéig minden jól működött de később lankadt a figyelem és a koncentráció így lazult a védelem és sajnos fölénk kerekedtek! Szeretném kiemelni Márton Kristóf játékát aki szépen megoldotta a rábízott feladatot itt a nagyobbak között is. A napi mérleg egy győzelem egy vereség

 • 26
 • márc.

Lízer László :

2017. március 26. vasárnap Gödöllő, Sikerült ismét a kettős győzelem!

Treff 07 SE – SZKSK Első mérkőzésen lendületesen kezdtünk és biztosan értékesítettük a helyzeteinket az ellenfelünk csak követni tudott 2 -3 gólos távolságból. Jó játékkal és nagy lendülettel játszva 18-23 nyertünk.

A következő ellenfelünket már jobban ismertük, hiszen már harmadszor kerültünk szembe egymással. Készültünk a sok betöréssel és beállós játékon alapuló támadásaikra. Sajnos nem volt mindig feszes a védekezésünk ezért többször találtak rajta rést. A beállósuk elől több alkalommal is elvittük a labdát és sikerrel fejeztük be a támadásainkat. A győzelmünk a végén nem volt veszélyben 23-18-ra ismét nyertünk!

 • 13
 • márc.

Lízer László 

A felsőház első két fordulóját sikeresen abszolváltuk, így bizakodva vártuk a harmadik fordulót, melyben két ismert riválisunkkal kellett megküzdenünk.

Először a Cegléd csapatával: sajnos az első perctől kezdve az ellenfelünk irányított, mi csak „tisztes távolságból követtük” és tehetetlenek voltunk. Elszenvedtük eddigi legnagyobb arányú vereségünket.

Másodikként Vecsés következett: az első félidő kísértetiesen hasonlított az előző  mérkőzéshez, de itt most legalább voltak helyzeteink, melyeket szintén nem sikerült gólokra váltanunk. Két időkérés és 30 perc játék után kezdték azt játszani a fiúk, amit már a kezdés előtt megbeszéltünk „túl későn”! Három góllal alul maradtunk. Sajnos egy mérkőzés nem a kezdő síp megszólalásakor kezdődik és nem elég fizikailag ott lenni, fejben is szükséges!

 • 26
 • febr.

Lízer László

Kicsit álmosan kezdtünk a másik ág csoportgyőztese a Budai Farkasok ellen. Az első perctől kezdve szinte mindig gólelőnyben voltunk. A mérkőzés második felében túl gyorsan szeretünk volna gólokat szerezni ezért rengeteg hibát vétettünk, így izgalmas volt az utolsó másodperc is. A lényeg: nyerünk! A fordulónap utolsó mérkőzését a Főnix ISE csapatával játszottuk. A csapat kipihenve és eléggé győzelemre éhezve lépett pályára. Végig mi irányítottunk „a rendkívül ügyes és jó képességgel bíró beállósukat sikerült kissé kivenni a játékból „így a hibáikat kihasználva gyors ellentámadásokból sokkal eredményesebbek voltunk. Néha már az edzéseken sokat gyakorolt mozdulatok is visszaköszönnek a játékban! Dicséret illeti a csapatot a két győzelemért!!!! Köszönet a sok szurkolónak a biztatásért!

 • 15
 • febr.

Lízer László:

Gödöllőn kezdődtek meg a Kézilabda Gyermekbajnokság felsőházi mérkőzései a Kovács László régióban. Elsőként a másik csoport második helyén végzett Gödöllői KC csapatával kezdtünk, végig mi irányítottunk 2-3 gólon tartottuk magunk mögött az ellenfelet. A végjátékban kissé elfáradtunk, ennek tudható be hogy az utolsó 3 támadásból nem sikerült gólt szereznünk, de megőriztük a vezetést és győztünk!
Gödöllői KC- Szigetszentmiklós KSK 19-20 (10-13)
 TREFF 07 SE elleni mérkőzés első félidejében felvettük az ellenfél lassú körülményes stílusát így pihenőre szoros eredménnyel mentünk. A második játékrészben viszont gyors lerohanásokkal bebiztosítottuk a nyolcgólos végeredményt.
Szigetszentmiklós KSK – TREFF 07 SE 26:18 (11:09)
Gratulálok a csapatnak!

 • 16
 • jan.

Lízer László :

Sikerült a 3. hely megőrzése, és a feljutás a felsőházba! Vasárnap Cegléden játszottuk az alapszakaszban az utolsó két mérkőzésünket a csoportban. A lelkesedéssel nem volt probléma talán ebből adódtak a technikai hibák mely az első mérkőzés közepére csúcsosodtak ki. Az ellenfelünk közel került, de a végére már nem volt kétséges a győzelmünk. (SZKSK – VSK Tököl 30 -24) A második mérkőzés már komolyabb küzdelmez hozott. Sajnos nem tudtuk megőrizni a végig 2 gólos vezetést a hajrában jobb volt. (Vecsés SE – SZKSK 21-21) Dicséret a csapatnak a védekezésért, és a küzdésért!

 • 20
 • dec.

Lízer László :

Szeretnék gratulálni a csapatnak a dobogós helyezéshez !

Kijár a dicséret a mutatott játékért is nem csak a kiemelt csoportban játszó csapat elleni tisztes helytállásért hanem a verseny egésze alatt nyújtott teljesítményért is ! 5 mérkőzésen csak 15 technikai hiba, nagyon jó! Csak így tovább!

 • 11
 • dec.

Lízer László : A Tökölön rendezett fordulón először a Dunavarsány csapatával mérkőztünk meg, pontosabban "küzdöttünk"! Valóban küszködés volt, ellenfelünket nem lebecsülve de egy 8 fővel kiálló technikailag tőlünk jóval képzetlenebb csapattal szemben időnként (gól) hátrányban játszani nem túl jó teljesítmény! A végén nyertünk.
Természetesen, a két meccs szünetében ezt közösen megbeszéltük, és a következő mérkőzésre már más felfogású csapat lépett a pályára.
Az Abony KC első alkalommal, egy góllal felülmúlt minket. Most az elő 5 pere után esélyt sem adtunk az ellenfelünknek a gólszerzésre sem. Kevés hibával,jó védekezéssel, nagy fölénnyel megnyerte csapatunk a mérkőzést.
Gratulálok a csapatnak!

1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu