• 06
 • márc.

Havril Károly :

2017. március 4.-én a Kovács László Régió FU-12 korcsoport Középházának második versenynapján Budakalászon játszottunk. A csapat játékosainak egyenlő szerepeltetése mellett (kivétel Juhász Roland, aki végig őrizte kapunkat) mindkét ellenfelünket sikerült legyőznünk. A mérkőzések az Egyesületünk által biztosított technikai háttér segítségével rögzítésre kerültek, és a Facebook oldalunk a felvétel elérhetősége feltüntetésre került. Az operatőri munkáért, valamint a felvétel elérhetővé tételéért külön köszönet Horváth Zsoltnak.

Hajrá Miklós !!!!!

 • 03
 • márc.

Havri Károly :

2017. február 05.-én a Kovács László Régió FU-12 korcsoport Középházának első versenynapján Gödöllőn mérkőztünk. Az első mérkőzésünket a Váci KSE ellen játszottuk, melyet sajnos egy góllal elveszítettünk. Ezen a meccsen kissé későn ébredtünk fel, s ha bár az utolsó másodpercekben mi támadtunk az egyenlítésért és a csapat ügyesen oldotta meg a feladatát, Fortuna most nem mellettünk állt, és a pontmentés nem sikerült.

A második mérkőzésen viszont a GYEB-Budakalász csapatát sikerült legyőznünk 11 góllal, így keserédes szájízzel fejeztük be a középsőház első versenynapját.

 • 20
 • dec.

Havril Károly

2016. december 16-án, 17-én és 18-án játszotta le csapatunk a Ferenczy Kupa U-12 korosztályában a 2016. év utolsó hivatalos mérkőzéseit. A pénteki napon egy mérkőzést játszottunk, melyet az ASI DSE II. csapata ellen megnyertük. Szombaton egy igen hosszú napon három mérkőzésen mérhettük össze erőnket, először a Veresegyházi VSK-val, majd a Csanádi DSE-vel. Mindkét mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk. A harmadik mérkőzésre azonban szétestünk, így Eger csapata elég súlyos vereséget mért ránk. Az elért eredményeink alapján vasárnap a harmadik helyért játszhattunk. A helyosztó mérkőzést a Pilisvörösvár ellen vívtuk. Megszabadulva a vereség pszichés terhétől, illetve erőt merítve abból jó védekezéssel sikerült kompenzálni a csapatok közötti jelentős alkati különbségeket. Bibliai hasonlattal élve Dávid és Góliát küzdelmét láthatta a közönség. Sajnos nekünk Dávid szerepe jutott. De a fiúk nagyon szépen megoldották a feladatot, és igen fordulatos mérkőzésen egy gólos győzelemmel megszerezték a harmadik helyet. Gratulálok a Csapatnak! 

Külön megköszönném a szülőknek, hogy egész évben viselték a gyerekek edzés – és mérkőzéslátogatással kapcsolatos terheket, lehetőségükhöz mérten személyes megjelenésükkel emelték mérkőzéseink hangulatát, valamint azt, hogy segítették munkámat

 • 05
 • dec.

Havril Károly :  2016. december 4-én játszott csapatunk a dunavarsányi csarnokban. A Dabas ellen, leküzdve önmagunkat jó védekezéssel 11-15- ös eredményt produkáltunk. A kapott gólok száma úgy gondolom hízelgő, de a lőtt góloknál látszik, hogy mérhető és értékelhető támadást igazából kapura lövéssel lehet produkálni, mely sajnos elég gyér volt. A védekezésben, azonban látszik, hogy jó úton indult el a csapat.

A második mérkőzést győzelemmel zártuk.

Gratulálok a Csapatnak!

 • 21
 • okt.

SZKSK - Cegléd 26 - 11  Dabas - SZKSK 27 - 14 

Havril Károly : Október 9. napján játszott csapatunk a dabasi OBO-Arénában. A második versenynapon lejátszott mérkőzések közül, csak az első volt eredményét tekintve kecsegtető számunkra. A 11:00 órai kezdettel megrendezett mérkőzést nagyarányú győzelemmel zártuk. Az eredmény lehetővé tette, hogy mindenki kellő játék lehetőséget kaphasson. A csapatunkkal azonos szintű ellenfelünket adminisztratív gondok akadályozta a teljes létszámban való kiállásban. Feltételezhető, hogy a velünk azonos szintű csapat a kispadjuk körül „zajló események” erősen negatívan érinthette, mely a végjátékukra rányomta a bélyegét. A gólkülönbség abszolút nem tükrözi a két csapat közötti különbséget.

A második mérkőzésen viszont nekünk sikerült a házigazdák ellen olyat produkálni, melyben olyan érzése volt a külső szemlélőnek, hogy DABAS neve, mint félnivaló istenség égett csapatunk lelkébe.

Ezt az elkövetkezendőkben törekedni fogunk az ilyen „tisztelet” mellőzésére. Ugyanakkor hazai ellenfelünk makarenkói pofonja rámutatott, hogy a sebességünk, védekezésünk agresszivitása jelentősen elmarad a korosztályban elvártaktól.

 • 27
 • szept.

SZKSK - Dunavarsány 28-7   Diósd - SZKSK 13-23 

Havril Károly:

A Gyermekbajnokság, Kovács László régió C csoportjának 2016. szeptember 25-én rendezett versenynapján az SzkSK U-12 csapata véleményem szerint jól szerepelt. Kiemelném az első mérkőzést,melyet a Dunavarsány csapata ellen játszottuk. Nem az eredmény, hanem a mérkőzés tempója miatt. Sajnos a második mérkőzésen az otthon fogyasztott, feltételezhetően kellően kiadós ebéd hatására egy kissé kényelmesen kézilabdáztunk. Ha bár győzelemmel zártuk ezt a mérkőzést is, hagytunk kívánni valót teljesítményünk után!

Összességében, a hétvége sikeres volt, nem csak az eredményekben, hanem abban is, hogy mindenki kellő lehetőséget kapott, és a többség élni tudott ezzel. Gratulálok a csapatnak, DE . . . .! A neheze, az igazi megmérettetés ezután jön!

 • 11
 • szept.

Havril Károly : Az SZKSK U-12 csapattal két felkészülési tornán vettünk részt a Cell-Kupát követően. A Budapest Fesztiválon kettő nyert és három vesztett mérkőzéssel a hetedik helyet szereztük meg. Minden játékos lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa mit tud.  Nagyon jó egyéni teljesítményeket láthattam.

A Csepel Kupán négycsapatos tornán vettünk részt. Az első mérkőzésünket a Budaörs ellen egy gólos győzelemmel zártuk. Rendkívül ügyes és fegyelmezett játékkal sikerült egy jó csapat fölé kerekednünk. Sajnos a második mérkőzésen, - melyet egyből játszottunk a Százhalombattai VUK ellen - hat gólos verességet szenvedtünk. A torna utolsó mérkőzését a házigazda Csepel DSE-vel játszottuk. Ez a mérkőzés döntő jelentőségű volt. A fiúk kiváló védekezéssel és nagyszerű támadó játékkal egy góllal megverték a Csepel DSE-t. Úgy gondolom az utolsó mérkőzésen akaratban és elszántságban múltuk felül ellenfelünket, melyhez gratulálok a csapat minden tagjának !

 • 31
 • júl.

1973.09.19. születtem a Pásztón. 1996-ban végeztem a Magyar Testnevelési Egyetemen testnevelőként, illetve ekkor kaptam meg kézilabda sportágban a középfokú edzői minősítést.1996-2004, 2008-2016,  évek között az ÉVSE, valamint a később megalakult Érdi Sport Kft. női utánpótlás csapatainak voltam edzője. 2014. évben szakedzői képesítést szereztem a  Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán.
Jelenleg a civil érában köztisztviselőként dolgozom és két gyermek(13 év, 10 év) boldog apukája vagyok.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu