• 25
 • márc.

Szilágyi Viktória : 

A mai napon U9-es csapatunk két bajnoki fordulón vett részt Budakalászon. Az első mérkőzésen a Farkasvár csapatával mérkőztünk, ahol sajnos már az első játékrészben eldőlt a küzdelem. Megilletődötten, ötlettelenül, sok hibával játszottunk a teljesen más dimenzióban kézilabdázó ellenfelünkkel szemben. Ebben sajnos a cserék sem tudtak változást hozni, így a félidőre tízgólos hátrányba kerültünk. A második játékrész sem hozott igazi változást, ahol ugyan kiegyenlítettebb volt a küzdelem, a kapusaink többet tudtak hozzátenni, de mégis végül ebben a játékrészben is egygólos vereséget szenvedtünk. A második meccs hasonlóan telt, a Cegléd csapata következett, ahol szintén ott folytattuk, ahol abbahagytuk – sajnos nem jó értelemben… Védekezésben nem segítettünk egymásnak, megalkuvók és statikusak voltunk, ahogyan támadásban is. Hiába cseréltünk, próbáltunk változtatni, semmi sem jött össze, így végül ezen a meccsen is az ellenfél örülhetett.( Ez a vereség kellemetlenebb volt, mivel a két csapat között nem voltak akkora különbségek, ez a gárda megállítható lehetett volna, ha azt játsszuk, amit egyébként tudunk…) A mai napon így sajnos két nagyarányú vereséget hoztunk haza, idén talán először. Rendet kell tenni a csapaton belül, és a fejekben is, de menni kell tovább azon az úton, amin elindultunk, még akkor is, ha ma sajnos semmi sem sikerült. A mai napon pályára lépő játékosok: Mezei Dani, Csontos Rajmi, Barki-Lippa Peti, Domokos Marci, Siró Máté, Vágó Krisztián, Csillag Peti, Marek Renátó.

 • 24
 • márc.
Szilágyi Viktória
A múlt szombati napon József Attilás csapatunk két mérkőzésen vett részt a Bíró Lajos iskolában, az U8-as bajnokság keretein belül. Szinte hazai pályára érkeztünk, a gyerekek nagyon izgatottan várták a megmérettetést, ahogyan én is. Az U7-es forduló miatt kis létszámmal érkeztünk, de a gyerekek nem okoztak így sem csalódást se nekem, se a nézőközönségnek. Ezen a napon is szerepeltek nálunk újoncok, ami mindenképpen nagy öröm, hiszen ebből is látszik, hogy a kézilabda mennyire közkedvelt sportág a mi kis városunkban már az egészen apró lurkók körében is. Az első mérkőzésen a házigazda gárdával mérkőztünk meg, akik megérdemelten arattak győzelmet. Ekkor még kissé dadogott a labda, védekezésben és támadásban is sok hibát követtünk el, ugyanakkor az edzésen gyakoroltak már nyomokban megmutatkoztak játékunkban, ami bizakodásra adhat okot. A második mérkőzésen feljavult a játékunk, a gyáli együttes kezdő, de annál lelkesebb csapatát győztük le megérdemelten. Nagy örömet jelentett számomra, hogy majd minden játékosom góllal tudott hozzájárulni a győzelemhez, köztük Czinke Nándi, akinek ez volt az első bajnoki szereplése. A jó hangulatban lezajlott délelőtt mérlege tehát egy győzelem és egy vereség. Összességében nagyon büszkén gratulálok kicsi csapatomnak: Csontos Rajmi, Csillag Peti, Andrási Erik, Székely Áron, Czinke Nándi.
 • 20
 • márc.

Lukács Csaba : 

Lejátszotta első mérkőzéseit u7-es csapatunk. Kimondottan jó teljesítményt nyújtottak a gyerekek és ha nincs mindkét mérkőzésen egy kétperces rövidzárlat, az eredmény is pozitív lehetett volna. Az első Pilisvörösvár elleni meccsen az utolsó két percet rontottuk el, míg a gyömrőiek ellen a második félidő elején volt rövidzárlat. Ennek a 2x2 percnek köszönhetően előbbitől két, utóbbitól egy góllal kaptunk ki. Nem szabad elkeserednünk hiszen bizakodásra ad okot, a mutatott teljesítmény.

 • 26
 • febr.
Szilágyi Viktória:
A mai napon csapatom két mérkőzésen vett részt az U9-es gyermekbajnokság keretein belül Újhartyában. Izgatottan érkeztünk a helyszínre, mivel csapatunk a sok beteg miatt igen-igen foghíjas volt. Az első mérkőzésen ennek ellenére remek játékkal rendkívül sima – 14 gólos – győzelmet arattunk (23:9). A második mérkőzésen azonban egy sokkal összeszedettebb együttessel, a Vác csapatával találtuk szembe magunkat. Játékosaim egy kissé elbízták magukat az első meccs sikerén felbuzdulva, így az első félidő végén ellenfelünk egy gólos vezetésénél fordultunk. Félidőben felhívtam a fiúk figyelmét arra, hogy a nyújtott játékunk nem lesz elég a győzelemhez, igyekeztem felrázni és motiválni őket, ami végül meghozta gyümölcsét. A második játékrészben jobban küzdöttünk, védekezésünk összeállt, sokat passzoltunk, és támadásban is felbátorodtunk. A váci együttes ekkor kissé lelassult, nehezebben építette támadásait, illetve helyenként a kapunkat őrző Marek Renátó is borsot tört az orruk alá. A változást a két félidő között az is jól mutatja, hogy a második félidőben mindössze öt gólt kaptunk, az elsővel szemben, amikor is kilencet. Hosszú időn keresztül fej-fej mellett haladt a két gárda, majd a meccs utolsó öt percében szerencsés módon a mi oldalunkra billent a mérleg, így végül egy rendkívüli izgalmakat - és rengeteg kiállítást – hozó összecsapáson csapatunk ötgólos győzelmet ünnepelhetett (19:14). Nagyon büszke vagyok a fiúkra, mivel végre igazi CSAPATKÉNT játszottak, segítették és biztatták egymást és rengeteget passzoltak. Külön öröm volt számomra, hogy olyan játékosok jutottak ma kulcsszerephez, akik eddig önbizalmi problémákkal küzdöttek, vagy kevesebb lehetőséget kaptak. Ez egy nagyon hasznos nap volt, és hatalmas előrelépés. Természetesen rengeteget kell még fejlődnünk, főleg védekezésben, de azt gondolom, hogy nagyon jó úton járunk. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy senkit sem tudok kiemelni, mivel ma mindenki felnőtt a rá bízott feladathoz és pontosan azt csinálta, amit kértem, ami a dolga. Nagy gratuláció a csapat tagjainak: Barki-Lippai Peti, Fekete Bálint, Marek Renátó, Siró Máté, Vágó Krisztián, Csillag Peti, Domokos Marci
 
 • 19
 • febr.

Lukács Csaba :

A kisiskolás bajnokság u8-as korosztályában szereplő József Attilás csapat mérlege ezen a hétvégén egy győzelem és egy vereség. Első mérkőzésen a Csokonai csapata volt az ellenfél, ahol mindössze egy játékos volt a két csapat közti különbség. Ő azonban eldöntötte a mérkőzést!

A második összecsapáson a gyengébbik gyömrői csapatot magabiztos játékkal sikerült legyőzni. Örömteli, hogy majd mindegyik játékosunk feliratkozott a góllövők közé, csapatként nyújtunk egyre jobb teljesítményt! Hasznos délelőtt volt!

 • 18
 • dec.

Lukács Csaba:

Minden jó, ha vége jó! Nehéz három napon van túl u9-es csapatunk! A keddi jó teljesítmény után, nagy várakozással tekintettünk a hétvége elé. Csapatunk ráadásul kiegészült Vandra Mátéval, így reálisan úgy gondoltuk komolyabb céljaink is lehetnek. Nos bebizonyosodott nagyon komoly munkára van még szükségünk, hogy megközelítsük a korosztály jobb csapatait. Nehezen alkalmazkodtunk az 5+1-es felálláshoz, lassúak voltunk és technikailag is voltak hiányosságaink. Szeretnénk hinni, hogy ez a csapatot sújtó betegségeknek tudható csak be. Szembetűnő, hogy a tét mennyire nyomta a csapatunkat. Elképesztő különbségek vannak ráadásul a miklósi és más gyerekek fizikális adottságai között. Két szorosabb vereség mellett, két súlyos vereséget szenvedtünk, a tornát végül egy magabiztos győzelemmel zártuk. Nagyon köszönöm Kamrás Timi segítségét, aki szervezte a teljes hétvégét és a szülőknek, akik támogatták jelenlétükkel a gyerekeket.

 • 14
 • dec.

Veres István ( Bíró iskola ) :

Három nagyon hasznos, felkészülésünket szolgáló mérkőzést játszottunk a Városi Sportcsarnokban. Sorrendben Tököl, Csepel, valamint a vendéglátó Szebeni utcai gyerekekkel mérkőztünk. Mindhárom összecsapásunk változatos, szoros küzdelmet hozott, két vereséggel, valamint egy gőzelemmel zártuk a délutánt. Küzdőszellemből jeles, játékban, pontosságban, figyelemben még sokat kell fejlődnünk. Köszönet a meghívásért, a gyerekek hozzáállásáért, a sportszerű játékért!

Viki néni ( József Attila Iskola ) :

A tegnapi délután folyamán újabb kupán vettünk részt a Szigetszentmiklósi Sportcsarnokban. Három mérkőzést játszottunk a Csepel, a Bíró Lajos iskola, és a Tököl csapatai ellen. Izgalmas meccseket játszottunk, játékunk tempója sokat javult, sok szép megoldásunk volt. A torna végén egy győzelemmel (Csepel), egy döntetlennel (Tököl) és egy mindössze egygólos vereséggel (Bíró) a második helyen végeztünk pokoli izgalmak után. A látott játék képe bizakodásra ad okot, végre csapatként léptünk pályára, egymást segítve, sokat és pontosabban passzolva. Védekezésben is rengeteget javultunk, segítettünk egymásnak, végre mindenki megtalálta a helyét. Olyan játékosaim is képesek voltak jól játszani, gólokat lőni, akikre eddig csak kisebb szerep jutott. Túlléptünk a saját árnyékunkon, és idegességünket legyőzve, az edzői intelmekre nagyon figyelve kifejezetten élvezetes játékot láthatott minden kilátogató néző. Külön öröm, hogy oly sok vereség után, a tegnapi napon egy nagyon kemény, brusztolós, koncentrálós meccsen most először értünk el döntetlent a Tököl csapata ellen. Ez hatalmas büszkeség számomra, hiszen az ellenfél komoly játékerőt képvisel ebben a mezőnyben. Nem szeretnék embereket kiemelni, mivel mindenki nagyszerűen játszott. Remélem a hétvégi Ferenczy kupán is ezt a mentalitást fogom látni, és beérik a munka, amit már harmadik éve Csaba bácsival és a gyerekekkel végzünk. Hatalmas gratuláció csapatunknak: Siró Máté, Vajda Laci, Domokos Marci, Tóth Zalán, Andrási Erik, Barki-Lippa Peti, Fekete Bálint, Csontos Rajmi.

 • 04
 • dec.
Viki néni : A mai napon csapatunk Cegléden két mérkőzésen vett részt az U9-es bajnokság keretein belül. Az első meccsen meglehetősen álmosan kezdtünk, a dabasi csapat gyorsabban játszott, ami később a végeredményen is meglátszott. A védekezésünk nem állt össze, csak az tartott minket meccsben, hogy a kapuban Csontos Rajmi bemutatott pár bravúrt. Félidőben két góllal az ellenfél vezetett, ami a második félidőben csak nőtt. Támadásban jellemző volt a sok pontatlanság, ami mellé helyenként buta szabálytalanságok is társultak. Az is nehezítette a dolgunkat, hogy mindösszesen egy cserével érkeztünk a helyszínre, így hiába próbáltunk taktikát és játékosokat váltani, végül kilenc gólos vereséget szenvedtünk.
A házi rangadón, az SZKSK II. Érd csapata ellen szintén lassan játszottunk, felvettük ellenfelünk tempóját, aminek következtében rendkívül gólzáporos 4:2-es vezetéssel fordultunk. A második félidőben védekezésünk összeállt, szép megoldásokat is láthattunk, de sajnos emellett rengeteg technikai hibát vétettünk, büntetőt, ziccereket hibáztunk. Ellenfelünk felzárkózott, de szoros állásnál végül mi ébredtünk hamarabb, és négy gólos győzelmet arattunk. Összességében gratulálok ellenfeleinknek és csapatomnak is. Dolgozunk tovább, igyekszünk kijavítani a látott hibákat, és tovább fejlődni. Csapattagok: Csontos Rajmund, Domokos Márton, Siró Máté, Vajda László, Mezei Dani, Barki-Lippa Péter, Daczi Bálint - Akinek külön köszönjük, hogy velünk volt, bármikor szívesen fogadjuk!
 
 
1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu