• 20
  • márc.

Kellner Máté

Ezen a hétvégén a Dabas, valamint a Dabas-Gyál csapatával szemben néztük meg, hol is tartunk a kézilabdában. Magabiztosan hoztuk a mérkőzéseket, amihez kellett a 2008-as gyerekeink 1. félidei játéka. Most először mertem a 2. félidőkben a 2009-eseket pályán hagyni, akik ezt gólokkal is meghálálták. Látható már, hogy ők is sokat fejlődtek. A kitartó munkához, lelkesedéshez, amit az edzésen végeznek, gratulálni tudok! Számomra még zavaró az, hogy ha fölényben is játszunk, nem koncentrálunk kellőképpen, és olyan technikai hibákat is csinálunk, aminek már nem kéne előfordulni. A felszabadult játéknak ez volt a negatívuma, a dekoncentráltságunk azonban eltűnt, amely még az 1. fordulót a bajnokságban jellemezte. Remélem, hogy a technikai hibák számát tovább tudjuk csökkenteni, az idén kezdő gyerekek fejlődése pedig folyamatos lesz, és a mai naphoz hasonlóan többet játszanak majd.

  • 19
  • febr.

Kellner Máté :

Vasárnap reggel Dömsödre mentünk, ahol betegségek miatt alacsony létszámmal,öten jelentünk meg. A József Attila szivacskézilabda csapata ellen kezdtünk. Jól védekeztünk, ugyanakkor a helyzeteink egy részét tudtuk kihasználni, így 4-1-gyel fordultunk. A 2. félidőben véleményem szerint a küzdelem dominált, és több gólt lőtt mindkét csapat. A helyezkedéssel voltak problémáink védekezésben és támadásban, a csapategységünk azonban magas szinten működött, így majdnem mindenki gólt is lőtt az 1. mérkőzésen. 6 gólos győzelem ellenére szoros játékot láthattunk, amelyből kiemelném azt, hogy mindenki igyekezett kihozni magából a tőle elvárható legjobb teljesítményt.

A 2. mérkőzést a Ráckevével játszottuk le. Lendületesen és gyorsan kezdtünk, a technikai hibákat csökkenteni tudtuk. Kevés kapott góllal 10-2 lett az 1. félidei eredmény. A támadó játékunkat emelném ki elsősorban a 2. félidőben, amely a védekezésnél jobban működött. Mindenki játéklehetőséget kapott, így aki az eddigi mérkőzéseken keveset lépett pályára, ők is többet játszhattak, aminek külön örültem. Az utolsó félidő 7:7-tel fejeződött be, ugyanakkor jó volt látni, hogy felszabadultan tudtunk játszani. A gyerekekkel elégedett voltam, remélem ez a nap az önbizalmukat is a helyére teszi, és alázattal dolgoznak tovább az elkövetkezendő edzéseken.

  • 18
  • dec.

Kellner Máté : 

A Ferenczy kupa szombati napján a két első játékért a gyerekek minden elismerést megérdemelnek. 2 küzdelmes játékot vívtunk az angyalföldi és a csepeli csapattal. A 2. mérkőzés 2. félidejében a fáradtság, a koncentrációhiány már jelentkezett. Ez megmutatkozott a sok technikai hibában és a helyzetkihasználásnál is. Az 1-2. játékot 6-6 gólos győzelemmel zártuk. 3. mérkőzés előtt komoly lelki küzdelmet folytattunk, mert a csapatkapitányunk nagy terhelést kapott, a szemére pedig egy nagyobb ütést mértek, így nem szeretett volna az utolsó játékrészben szerepelni. 1. 5 percben nem volt teljes a csapat, utána tudtam csak a kezdősoromat pályára küldeni. Ez a jelenség megpecsételte a játék kimenetelét egy nagyobb arányú vereséggel, ami véleményem szerint nem tükrözi a 2 csapat közötti tudásbeli különbséget. Az öltözőben megbeszéltük, hogy mi ilyenkor a helyes viselkedés, hogyan kell minden percben csapatként viselkedni. Összességében elégedett vagyok, az új helyzeteket a csapatnak meg kell tanulnia kezelni, amelyre a kupák is remek lehetőséget adnak. Holnap kiderül, hogy az I. vagy a III. helyért játszhatunk e .

A szombati biztató játékok után a korosztály legjobbjaival kellett felvenni a versenyt. Rögtön az 1. mérkőzésen a torna győztesével kezdtünk. A Csanádi gyors és jól képzett játékosaival egy játékosunk tudta a szintet tartani. Úgy gondolom ilyen mérkőzéseket csak 3 hasonló képességű játékos tudja felvenni. A tegnapi nap működő játékunk ezen a szinten már nem volt elégséges. Kiemelném azonban azt, hogy a védekezésünk a 2. félidőben feljavult, kapuban azonban a gyors és erős lövésekkel nem tudtunk mit kezdeni. A XVI. kerület csapatával szemben szerintem lehetett volna esélyünk, a helyzetkihasználásunk, a fizikai és szellemi fáradtság azonban megpecsételte a sorsunkat. Kis csapatunknak még meg kell tanulni azt, hogy néhány gólos hátrány még nem jelent világvégét, mérkőzést pedig meg lehet fordítani. Azt gondolom, hogy a legjobbaknak is fejfájást tudtunk okozni, komolyan kellett bennünket venni. A torna teljesítményéért gratulálok a csapatnak, ami a IV. helyezéshez volt elég.

  • 25
  • júl.

A 2007-2008-as korosztállyal tavaly kezdtük el tanulni a kézilabdát, idén pedig hozzájuk csatlakoztak a 2009-esek is.

Heti 2 edzéssel kistermes edzésekre jártak a gyerekek, februártól pedig ketten már 3 edzést is vállaltak.

Ők voltak azok, akik az U10-esek edzéseit heti 1 alkalommal látogatták. Február végétől kisiskolás bajnokságban is részt vettünk.

Nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjthettünk. Örömmel láthattuk, hogy 2007-től 2009-ig vannak tehetségeink, ami szorgalommal is párosul. Mindenki sokat fejlődött önmagához képest.

Az edzés- és játéklehetőségeinket véleményem szerint kihasználtuk, a 2015/16-os szezon sikereiért és részsikereiért becsületesen megdolgoztunk.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu