Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

 • 10
 • jún.

Rév Mátyás : 

A tavalyi évhez képest mindenképp lépett előre a csapat, aminek nagyon örültünk. A csapat minden tagja tett azért, hogy jobbak legyünk, és ez látható fejlődést produkált. Természetesen számított, hogy több játékos is bemutatkozott a felnőtt edzéseken, és ez a lehetőség új löketet adott nekik. Ahogy tavaly, idén is voltak visszajátszó játékosok is a felnőttből, akik szintén sokat tettek a csapatért, meghatározó emberek voltak. Igazi erősségünk a csapategység és az akarat, amit sajnos nem mindig vitt a csapat a pályára. Én ezt gondolom a legfontosabb feladatnak a jövő évre. Hogy minden meccsre úgy kell érkeznünk, hogy nyerni akar a társaság. Köszönjük az idei évet, mindenkinek aki segítette a csapat és a mi munkánkat, természetesen a szurkolókat és a szülőket is beleértve.

 • 24
 • máj.

Rév Mátyás : 

Erősebb és kiegyensúlyozottabb csapattal játszottunk, nem éreztem, hogy benne van a győzelem a meccsben, pedig lehetett volna ez talán másképp, ha a fiúk is hisznek benne. Nyerni akkor sem hiszem, hogy tudtunk volna, de ekkora különbség nincs a két csapat között.Sajnálom, hogy a fiúk feladták, ez talán a jövő szezon legfontosabb pontja, ahol fejlődni kell, a KÜZDÉS, és a HIT.

 • 16
 • máj.

Rév Mátyás : 

Öröm, hogy a sok gólos idegenbeli vereség után vissza tudtunk vágni, és győzni tudtunk. Helyenként a játék is szép volt, bár ismét rengeteg volt a hiba, de mindenki pályára tudott lépni az utolsó hazai meccsen. 

 • 30
 • ápr.

Rév Mátyás: 

Első félidei gyenge játékunk, és egy borzalmasan sikerült emberelőny után komoly hátrányba kerültünk, és ezen a napon nem éreztük a fiúkon, hogy hinnének a fordítás lehetőségében, pedig többször meg tudták már csinálni. Volt egy-két fellángolás, de ez édeskevés egy ilyen szintű csapat ellen. 

 • 23
 • ápr.

Rév Mátyás : 

Szellemes és és eredményes támadójátékot produkáltunk, amit nagyon jó volt nézni. Védekezésben nem vagyunk elég kemények sajnos, nem vesszük fel úgy a kesztyűt, mint ellenfeleink. Szerencsére mindig van egy, vagy több jól védő kapusunk. Gratulálok a fiúknak, igazi csapatmunka volt.

 • 11
 • ápr.

Rév Mátyás: 

Nem védekeztünk rosszul, sőt az egész meccsen talán most sikerült a legtöbb megállító faultot csinálni az évben, de a támadásaink befejezésébe sok hiba csúszott. Ennek ellenére sikerült visszavágni a hazai vereségért, ami mindenképp dicséretes. Örülünk a sikernek, és Gratulálunk a csapatnak, fontos győzelem ez.

 • 26
 • márc.

Rév Mátyás

Jól kezdtük a meccset,gyorsan elléptünk az ellenféltől, elhitték a fiúk, hogy könnyű lesz nyerni, így elkényelmesedtünk és visszaengedtük ellenfelünket a meccsbe. Pár jó teljesítménnyel azért nyerni tudtunk, de kár volt ilyen küzdelmes meccset csinálni.

 • 13
 • márc.

Rév Mátyás : 

Az első félidőben a mostanában megszokott borzalmas játékot produkáltuk, sok hibával és dekoncentráltan játszottunk így hátrányba kerültünk. A szünetben rendeztük valamelyest a sorainkat, és a második félidő már valamivel jobb játékot mutatott, ami néha már-már hasonlított a kézilabdára. Ezen a napon elég volt ennyi a győzelemhez, amihez gratulálok a csapatnak, de meccs végén megbeszéltük, hogy ez nem biztos hogy mindig elég lesz.

1. oldal / 4

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu