Közgyűlés a vadonatúj sportcsarnokban

Tulajdonképpen először lehet megnézni az új kézilabdacsarnokot a szeptember 29-i SZKSK-közgyűlésen. A közgyűlés napirendjén nem mellesleg sok fontos témában születik döntés: így például a költségvetés-tervezet elfogadás, tisztújítás, a csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása stb.

Az elnökség teljes meghívója alább olvasható:

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör

Kedves Tagok! Kedves Szülők! Kedves Sportolók!

A Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör elnökségének döntése alapján ezúton meghívom Önöket Egyesületünk közgyűlésére.

A közgyűlés helye (a székhelytől eltérően): 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok A közgyűlés ideje: 2020. szeptember 29. 18:00 óra A megismételt közgyűlés helye, ideje: 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok 2020. szeptember 29. 18:30 óra.

A közgyűlés határozatképes, ha a szavazásra jogosultaknak több mint a fele jelen van.

A megismételt közgyűlésre vonatkozó szabályok: Az ismételten összehívott közgyűlés az eredeti napirendbe felvett kérdésekben, a megjelentek számára tekintet nélkül, határozatképes, ha erről a tagokat az eredeti közgyűlésre szóló meghívóban előre tájékoztatták. A határozatképességet a közgyűlésen a döntések előtt az elnök ellenőrzi.

Tervezett napirend:

1. napirendi pont: Levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és –hitelesítők megválasztása
2. napirendi pont: Az Elnök tájékoztatása az elmúlt időszak eseményeiről, az elért eredményekről, a jövőbeli tervekről
3. napirendi pont: 2019. évre vonatkozó pénzügyi és szakmai beszámoló jóváhagyása
4. napirendi pont: Pénzügyi terv, 2020. évi költségvetés-tervezet elfogadása
5. napirendi pont: Elnökségi tisztújítás
6. napirendi pont: Felügyelő Bizottsági tisztújítás
7. napirendi pont: Székhely módosítás
8. napirendi pont: Csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása
9. napirendi pont: Egyebek

A napirendi pontokkal kapcsolatos írásbeli anyagok a 2310 Szigetszentmiklós, Szélső u. 2. szám alatti iratmegőrzési helyen, Kovács István elnöknél tekinthetők meg.

A SZKSK tagjai, vagy szervei által indokolással együtt beterjesztett javaslatokat abban az esetben lehet napirendre tűzni, ha a közgyűlés időpontja előtt legalább 21 nappal írásban benyújtották az elnökséghez. Az e határidő után, vagy a közgyűlésen beterjesztett javaslatok abban az esetben tárgyalhatók, ha a jelenlévők 2/3-os többsége ezzel egyetért.

A tisztségviselőket választó közgyűlés előtt legalább 1 hónappal a SZKSK elnöksége jelölőbizottságot hoz létre. A jelölő bizottságnak a tisztségviselőkre vonatkozó javaslatát ezen bizottság elnöke terjeszti a közgyűlés elé. A jelölőlistát a közgyűlés egyszerű szótöbbséggel kiegészítheti. A jelölő bizottság tagjai: Vas János, Bujtor Csabáné, Semsei Ferenc

A jelen meghívó a www.szksk.hu hivatalos honlapján és a Szigetszentmiklósi-Kézilabda-Sport-Kör hivatalos facebook oldalán is közzétételre kerül.

Kérjük, hogy a közgyűlésen történő megjelenési szándékáról edző kollégáinknál szíveskedjen mielőbb visszajelezni.

Kelt, Szigetszentmiklós, 2020. augusztus 28.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk.

Üdvözlettel:

Kovács István - SZKSK Elnök

NBI/B felnőtt Magyar Kupa Szigetszentmiklósi KSK – PLER-Budapest 28-33 (14-17)
Kiemelt

2016 szeptember 21

Szigetszentmiklós: Kiss B., Kreisz (kapusok) – Pádár 8, Zöldy, Patkós 4, Kovacsevics 3, Piroska 4, Simó, Laurinyecz, Nagy T., Grandjean 4, Kaló 2, Árvsi, Glózik 3. Edző: Kökény István
PLER: Kránitz, Tóth N. (kapusok) – Tóth B. 2, Tóth P. 5, Balogh L. 1, Kedves 2, Zelei 3, Apró 3, Vízler 3, Bordács 4, Borza 1, Konkoly, Györkő, Horváth D. 3, Vizi 4, Farkas 2. Edzők: Laurencz Szabolcs, Kovács Mihály
Kiállítások: 12, ill. 10 perc
Hétméteresek: 2/2, ill. 2/2

Kökény István: A vasárnapi hazai bajnoki mérkőzés gyenge teljesítménye után látványos változáson kellett átmennie a játékosaimnak, mind hozzáállás tekintetében, mind eredményesség szempontjából. Ez a tegnapi kupamérkőzésen sikeresen megtörtént. Ennek ellenére sok technikai hiba és védekezésbeli koncentráció hiány miatt a második félidő közepétől a vendég csapat vette át az irànyítást és szerezte meg a tovább jutást. Erre a teljesítményre már lehet alapozni a hétvégi idegenbeli összecsapáson, de ennél jóval fegyelmezettebb támadójátékra és még taktikusabb és keményebb védekezésre lesz szükség, hogy a két pontot haza hozhassuk Törökszentmiklósról.

Kovács Mihály: „Nem lehet nagyon dicsérni minket, sok hibával játszottunk mindkét félidőben, lassan kézilabdáztunk. Egy kicsit talán telítődve vagyunk a kézilabdával, vannak ilyen mérkőzések. Elmondtam a fiúknak az öltözőben, hogy nekik minden pályán töltött pillanatot ki kell most használni. Küzdöttek a győzelemért, s végül megszereztük, de messzemenő következtetést nem vonhatunk le ebből a találkozóból.“

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu