U10- SZKSK_Érd Győrben a Balázs Kupán
Kiemelt

2017 április 16

Buncsik László

1 győzelem, 1 vereséggel kezdtük szereplésünket az Audi ETO Balázs kupán! 
Első mérkőzésünket a győri Toldi csapata ellen játszottuk! Küzdelmes első félidő után  (11-10 a toldinak) , a fiúk felül kerekedtek ellenfelünkön és magabiztos győzelmet arattak  (24-17)!
Második mérkőzésünket az Óbudai KSI ellen játszottuk. Sajnos elengedtük őket 5 góllal, ami ezen a nem túl gól gazdag mérkőzésén soknak bizonyult és már nem sikerült fordítanunk. Vegeredmeny: 13-11 az Óbudai KSI javára! 
 
Büszke vagyok a fiúkra, hiszen hátrányban is nagyot küzdöttek és nem adták fel ! Győzelmünkkel bebiztosítottuk magunkat a legjobb nyolc csapat közé! Ma újjabb két mérkőzés vár ránk!
 
Balázs kupa 2.nap
 
Ma ismét megmutattuk magunkat a Balázs kupán! 
Első ellenfelünk a győri Apor csapata volt. Sajnos a mai napon nem úgy ment a játék ahogy szerettük volna, ellenfelünk frissebb volt ennek köszönhetően végig magabiztosan vezetve nyerte meg a mérkőzést! De a fiúk többször csökkentették látványosan a különbséget, ebben azért nagyon elfáradtak a meccs végére! Végeredmény: 19-9 az Apor csapatának 
Második mérkőzésünket a Palóc Pumák csapata (Balassagyarmat) ellen játszottuk. Ez a mérkőzés sajnos nem a játékról, hanem a játékvezetésről szólt! A fiúk ennek ellenére próbáltak küzdeni, de nem nagy sikerrel! V.: 16-9 a Pumák javára 
 
A kora délutáni mérkőzés után már eldőlt, hogy csapatunk az 5-8 helyért játszik kedden és szerdán! 
 
Este még egy meglepetéssel is készültek a szervezők a gyerekeknek, hiszen találkozhattak az Audi Arénában a Győr Audi ETO klasszisaival! 
 
Ma egy mérkőzés vár ránk! 
 
Balázs kupa 3. és 4. Nap:
 
A harmadik napon a XVI. kerület csapatával játszottunk.  Ezen a mérkőzésén több lehetőséget kaptak azok akik az első két napon nem játszottak annyit. Sajnos ellenfelünk korán felül kerekedett rajtunk amit nem tudtunk visszahozni. Végeredmény: 20-5 a XVI. kerület javára 
Az utolsó napon újra a Balassagyarmat csapata  ellen játszottunk a hetedik helyért! A fiúk bizonyítani akartak, hogy a hétfői vereség az nem a tudásbeli különbség volt hanem inkább az első éjszaka fáradtsága! Ennek megfelelően kezdtek a mérkőzésén és folyamatos végig 2-3-4 góllal vezetve fordultunk rá az utolsó 5 percre! Sajnos csapatunk kapitánya ekkor kéztörést szenvedett így kicsit gyengültünk, az utolsó percekben sem állt mellénk a szerencse hiszen kapusunk is megsérült! A végeredmény 14-14 .
Jöhettek a mindent eldöntő hetesek! Az első 3 hetesből ugyan úgy 1et hibáztunk mint az ellenfelünk, ezért folytatódott a párharc az első kihagyott büntetőig! Sajnos mi hagytuk ki az elsőt így a nyolcadik helyen végeztünk! 
Nagyon nagyon büszke vagyok a fiúkra hiszen mind a négy nap helytálltak , sőt az utolsó napon nagyon nagyot küzdöttek!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu