U10 - SZKSK_Érd - Két bajnoki mérkőzés Érden
Kiemelt

2017 március 16

Buncsik László 

Első mérkőzésünket a Gyömrő csapata ellen játszottuk. Ügyesen, okosan kezdtük a mérkőzést, melynek meg is lett az eredménye(6-4). Sajnos az első félidő vége felé már nem rajtunk múlt a mérkőzés további alakulása, pedig a gyerekek megtettek mindent a szoros mérkőzésért. De a játékvezetői ítéletekkel szemben már ők is feladták a harcot. Így egy elég sima vereség lett a vége.
Második mérkőzésünket a Főnix (Gödöllő) csapata ellen játszottuk és a gyerekek be akarták bizonyítani, hogy az előző fordulóban lévő eredmény nem az ő tudásukat hanem a hazai pálya előnyét mutatta. Ennek megfelelően kezdték a mérkőzést és végig vezetve nagy arányú győzelmet arattak.
 
Gratulálok a gyerekeknek. Köszönet a szülőknek. 
Annyit azért hozzátennék, hogy talán nem a legjobb döntés pályakezdő fiatal játékvezetőket küldeni a kisiskolás bajnokságba, mert hiába tanítjuk meg mi edzők a szabályokat, a szabályos játékot ha a játékvezetők teljesen mást fújnak. A gyerekek meg tőlünk kérdezik meg, hogy most rosszat csinált? Nem, de nehéz elmagyarázni nekik, hogy mi és miért volt

 

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu