Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

  • 23
  • szept.

2019.09.22   U14 J csoport
Szigetszentmiklós KSK –Ráckeve VKSK 17-39
Szigetszentmiklós KSK – Csepel DSE 15- 30
Lízer László : A hétvégén megkezdődött az U14-es bajnokság is számunkra nem igazán sikeresen. A mieink első mérkőzésen kissé megilletődötten kezdtek húsz perc alatt csak 7 gólt sikerült szerezni, a második játékrészben kicsit koncentráltabban játszottak, de nem bírtunk a gyors és pontos játékot játszó Ráckevével!
A Csepel DSE-vel már találkoztunk egy felkészülési tornán ahol kevéssel maradtunk alul most nem sikerült szoros mérkőzést játszani velük, de vannak bíztató jelek!

  • 26
  • aug.

Lízer László
2019.08.23.-24 Budapesten részvettünk a kézilabda tornán FU14 korosztályban. Négy mérkőzést játszottunk sajnos mindet elvesztettük, de a legfontosabb hogy mindenki pályára lépett és játszott. A gyerekek jól érezték magukat, de még van mit tanulni!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu