Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U12 - HÍREK

U12 - HÍREK (1)

Lukács Csaba : 

Kicsit tartalékosan, négy nagyon lelkes fiatalabb játékossal és elég fáradtan vágtunk neki a Budapest kupa mérkőzéseinek.
Az első napon megilletődötten játszottunk, két sima vereséget szenvedtünk a Plertől és a Fraditól. A végeredmény becsapós, hiszen az első meccsen a második félidő elején még döntetlen volt az állás (9-9), sajnos elfáradtunk, és a vége 12-21. A Fradi ellen az elején még vezettünk, végül 18-10 -re nyert a zöld-fehér csapat.
Szombaton előbb, egy nagyon élvezetes mérkőzésen ikszeltünk a Kecskeméttel (15-15), majd nyertünk a ráckeveiek ellen. (14-10)
A vasárnapi helyosztón, talán a legjobb teljesítményt nyújtottuk, és végig vezetve, biztosan győztünk 18-15-re a kecskeméti gyerekek ellen. 
A torna gólkirálya holtversenyben Benka Gergő lett, 22 góllal.
A bronzérmes csapat: Forgács Boti, Benka Gergő, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Pethő Dani, Németh Benji, Nagy Levi, Halász Erik, Tóth Zalán, Gyapjas Andris, Nagy Marci.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu