U11 - sikeres hétvége volt
Kiemelt

2018 október 29

Veres István : Hétvégén ismét két mérkőzéssel folytattuk szereplésünket a gyermekbajnokságban. Elsőnek Százhalombatta ellen álltunk fel a középkezdéshez. Döcögős kezdés után a félidő végéig jelentős előnyre tettünk szert, amit a végéig sikerült tovább növelnünk. SZKSK – Százhalombatta VUK SE 19:8 (11:4). Régi riválisunk, Ráckeve volt következő ellenfelünk.Végig kiélezett küzdelemben, jobb védekezésünknek köszönhetően mi hagyhattuk el győztesen a pályát. Ráckeve VKSK – SZKSK 9:12 (5:7). Mindkét összecsapáson megfelelő hozzáállással, egymást segítve szereztük meg a két győzelmet.

A csapat tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Forgács Botond, Gyapjas András,Hatvani Mór, Jakobicz Nándor, Lohonya László, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjámin.

Lukács Csaba : A második fordulón vagyunk túl a gyerekbajnokságban. Játékunknak fejlődni kellett volna, sajnos ezt nem tapasztathattuk. Lassan,  pontatlanul kézilabdázunk,  rengeteg technikai hibával.  Az a legnagyobb gond, hogy ennek ellenére két magabiztos győzelmet aratottunk,  ami nem biztos,  hogy javítja az edzéseken a belső motivációt. Szeretném ha nem gondolnánk,  hogy jók vagyunk  ...

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu