• 15
 • ápr.
Lukács Csaba : Meglehetősen tartalékosan léptünk pályára az U11-es bajnokság legutóbbi fordulójában. Betegségek és egyéb programok miatt ezúttal szűkebb kerettel játszottunk a dabasi és diósdi gyerekek ellen.
Első mérkőzésünkön ennek ellenére meglepően jól és összeszedetten kézilabdáztunk, szép dolgokat csináltunk a pályán és magabiztosan sikerült győznünk. A második meccsen lényegesen visszafogottabb játékot produkáltunk, de voltak jó periódusaink, aminek köszönhetően is sem forgott veszélyben magabiztos sikerünk.
Alapjában elégedett voltam a látottakkal, gratulálok a gyerekeknek!
 • 15
 • ápr.

Veres István: 2 mérkőzés, felemás eredménnyel és érzésekkel. Budaörssel szemben az első félidőben még több góllal vezettünk, a végére sikerült „ledolgoznunk” előnyünket, időntúli
szabaddobással kaptunk ki. SZKSK – Budaörs 13:14 (8:4). Százhalombattával októberben egyszer már játszottunk, az akkorihoz hasonló különbséggel sikerült legyőznünk őket. Ezen a
mérkőzésen már sokkal többen nyújtottak jobb teljesítményt, mint Budaörs ellen. SZKSK - Százhalombattai VUK SE 16:8 (10:5).

A csapat tagjai: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Biró Tamás, Boros Bálint, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Forgács Botond, Gyapjas András,Halász Erik, Hatvani Mór, Jakobicz Nándor, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjamin.

 • 11
 • márc.

Farkasvár - SZKSK 21-6 

SZKSK - Budaörs 6 - 23 

Lukács Csaba : Sima meccseken szenvedtünk vereséget nálunk jobb ellenfelektől.  Négy új játékos debütált 15 fős vasárnapi keretünkben. A többi lényegtelen. Az olimpiai aranyig még 20 év kemény munka vár ránk.

 • 11
 • márc.

2019.03.10. Érd

Veres István : Az U11 korosztály első tavaszi fordulójában először a Dabasi KC VSE játékosai ellen álltunk fel a középkezdéshez. Lendületesen, néhány pontatlanságtól eltekintve jól játszottunk, a
győzelemhez lehetőségeihez képest mindenki a legtöbbet tette hozzá. Dabas KC VSE – SZKSK 7:22 (4:13). Második mérkőzésünkön, az előző héthez hasonlóan ismét sok hibával,
pontatlan lövésekkel kezdtünk, védekezésünk nem működött megfelelően. Önmagunknak köszönhetően végig szenvedtünk, nem tudtunk nagyobb különbséggel ellépni ellenfelünktől.
A végére nagyon elfáradva, szoros mérkőzésen két góllal sikerült felülkerekednünk. SZKSK – Diósdi SE 17:15 (10:5). A csapat tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Biró Tamás,
Forgács Botond, Gyapjas András, Jakobicz Nándor, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjamin.

 • 23
 • dec.

Veres István : Az elmúlt három napon 14 játékosunkkal képviseltük egyesületünket a Ferenczy-kupán, U11 korosztályban. Végig lelkesen remek küzdőszellemmel játszották végig fiataljaink az öt mérkőzést. Van még miben fejlődnünk, alapvetően a megérdemelt II. helyen végeztünk. Véleményem szerint ez a társaság a későbbiekben még további szép sikereket érhet el. 

Gratulálunk minden játékosunknak: Benka Gergő, Ferencz Dominik, Forgács Botond, Jakobicz Nándor, Kádár Alex, Lukács Ákos, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjamin, Papp Dániel, Pethő Dániel, Városi Zalán, Ferencz Márk, Gyapjas András. A gólkirályi címet játékosunk, Városi Zalán szerezte meg 35 találattal!

 • 10
 • dec.
Lukács Csaba : 
Hétvégén u11-es fordulót rendeztek Százhalombattán! A csapat jó teljesítményt nyújtott és két értékes győzelmet aratott a Ráckeve és Dabas ellen. A gyerekek jó védekeztek így viszonylag kevés gólt kaptunk! A támadás ugyan akadozott, de ezen a délutánon ez is belefért! Lelkesedésünk dicséretes volt!
A csapat: Kádár Alex, Papp Dani, Pethő Dani, Sopronyi Zsombi, Torma Peti, Városi Zalán, Csordás Barna, és P.Szatmáry Ákos, Kővári Kristóf.
Eredmények: Szksk II - Ráckeve 12-10  - Dabas 17-9
 • 10
 • dec.

Veres István: A korosztály idei utolsó fordulójára Százhalombattára utaztunk, ahol Gyál és Dabas csapata ellen játszottunk. Az első mérkőzésen hamar megmutatkozott a két együttes közötti
különbség, nagyarányú győzelmet arattunk. SZKSK – Gyáli BKSE 29:4 (16:3). Dabas ellen sok hibával kezdtünk, védekezésben, támadásban egyaránt. Fokozatosan átvettük az
irányítást, lelkes játékkal, remek küzdőszellemmel sikerült nyernünk. Dabasi KC VSE – SZKSK 13:16 (8:9) Mindkét mérkőzésen dicséretet érdemlően, harcosan játszottunk,
örömteli, hogy majdnem minden játékosunknak sikerült gólt lőnie.

A csapat tagjai voltak Benka Gergő, Bognár Máté, Boros Bálint, Forgács Botond, Gyapjas András, Halász Erik, Hatvani Mór, Jakobicz Nándor, Nagy Levente, Tóth Zalán, Németh Benjamin, Ferencz Márk.

 • 18
 • nov.
Kellner Máté : U11-es korosztályba Mogyoródon a Buda Farkosokkal, illetve a Százhalombattával játszottunk. Felemás teljesítményt tapasztaltam a 2 mérkőzésen. A Budai Farkosokkal szemben sok labdaszerzéssel, jó támadójátékkal nyertünk 17:8-ra. Sajnos Lukács Ákos válla megsérült, ez volt az egyetlen negatívuma a mérkőzésnek. Jobbulást kívánunk neki!
A Százhalombatta ellen a gyerekeken a bemelegítés után látszott, hogy a fejük hiányzik, ami már eleve egy fél vereséggel felért. 4:0-val kezdtünk, majd 5:1 után feljöttünk 5:4-re, ami a jó védekezésnek volt köszönhető. A 2. félidőbe 3 időleges kiállítást kaptunk, amiből 2 elkerülhető lett volna. Gyorsan fejeztük be a támadásokat még emberhátrányba is, ami a rutintalanságnak tudható be. Ha a mérkőzés előtt fejben összeszedik a gyerekek magukat, akkor ez legközelebb lehet sokkal jobb. A mérkőzés végeredménye 6:11 lett. Az 1. mérkőzéshez gratulálni tudok!
A csapat tagja volt: Czinke Nándor, Kádár Alex, Kővári Kristóf, Lukács Ákos, Pethő Dániel, Pfeiler Szathmáry Ákos, Sopronyi Zsombor, Torma Péter, Turcsik Zsombor, Városi Zalán.
Veres István : Mogyoródon szombat délután Pilisvörösvár és Vác csapatai voltak ellenfeleink. Első mérkőzésünkön jó kezdés után már a félidőben tetemes előnyre tettünk szert, a másodikban kicsit elfáradva már csak tartani tudtuk a különbséget. SZKSK – Pilisvörösvári KSK 13:5 (9:2). Vác ellen ellentétes „arcunkat” mutattuk meg. Az eleje rossz helyzetkihasználásunknak köszönhetően szoros volt, térfélcsere után sokkal pontosabb, higgadtabb játékkal sikerült a végére 11 gól különbséggel nyernünk. Váci KSE –
SZKSK 7:18 (4:7). Gratulálok az eredményekhez! Remélem, még ebben a szezonban sikerül olyan mérkőzést is játszanunk, ahol végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtunk! A csapat tagjai voltak:Benka Gergő, Bognár Máté, Boros Bálint, Ferencz Márk, Ferencz Dominik, Forgács Botond, Hatvani Mór, Jakobicz Nándor, Nagy Roland, Nagy Levente, Németh Benjamin, Gyapjas András, Halász Erik.
1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu