Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U8 - Csokonai - Megkezdődött a bajnokság
Kiemelt

2019 március 04
Kellner Máté : Március 2-án Alsónémedin kezdtük el az U8-as bajnokságot. 7 kisgyereket neveztünk, ebből mindenki jelen volt. Közülük 2-en délelőtt U9-es mérkőzéseken is részt vettek, de példamutató módon itt is jelen voltak. Az 1. mérkőzést a ceglédi-, majd a 2. mérkőzésen egy szentendrei csapattal játszottuk.
Mindkét mérkőzés véleményem szerint ebben a korosztályban magas színvonalúan zajlott le. Több technikai hibát vétettünk mindkét mérkőzés 1. félidejében, ezért szorossá tettük a játékrészt. A 2. félidő elején 3 olyan játékos játszott, akik technikailag már előrébb járnak, de e mellett kapust is cseréltünk, így ellenfeleink támadásban már kevésbé voltak hatékonyak. 2. félidőben is mindenki játszott, ami mindenképpen segíti a gyerekek fejlődését. Még sok hasonló mérkőzést kell játszanunk, hogy mindenki önbizalma növekedjen. A mai nap ebben sokat segített, az ehhez hasonló hozzáállás pedig segítheti a csapat és az egyéni fejlődést egyaránt.
A csapat tagjai voltak: Bárdos Balázs, Gavaldi Gergő, Gergely Barna, Mucska Bálint, Pethő Gábor, Pintér László, Tóth Bence.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu