U8 - Csokonai - Megkezdődött a bajnokság
Kiemelt

2019 március 04
Kellner Máté : Március 2-án Alsónémedin kezdtük el az U8-as bajnokságot. 7 kisgyereket neveztünk, ebből mindenki jelen volt. Közülük 2-en délelőtt U9-es mérkőzéseken is részt vettek, de példamutató módon itt is jelen voltak. Az 1. mérkőzést a ceglédi-, majd a 2. mérkőzésen egy szentendrei csapattal játszottuk.
Mindkét mérkőzés véleményem szerint ebben a korosztályban magas színvonalúan zajlott le. Több technikai hibát vétettünk mindkét mérkőzés 1. félidejében, ezért szorossá tettük a játékrészt. A 2. félidő elején 3 olyan játékos játszott, akik technikailag már előrébb járnak, de e mellett kapust is cseréltünk, így ellenfeleink támadásban már kevésbé voltak hatékonyak. 2. félidőben is mindenki játszott, ami mindenképpen segíti a gyerekek fejlődését. Még sok hasonló mérkőzést kell játszanunk, hogy mindenki önbizalma növekedjen. A mai nap ebben sokat segített, az ehhez hasonló hozzáállás pedig segítheti a csapat és az egyéni fejlődést egyaránt.
A csapat tagjai voltak: Bárdos Balázs, Gavaldi Gergő, Gergely Barna, Mucska Bálint, Pethő Gábor, Pintér László, Tóth Bence.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu