U10 Csokonai - két tanulságos mérkőzés Zsámbékon
Kiemelt

2019 február 25
Kellner Máté : Február 24-én Zsámbékon játszottuk ebben az évben az 1. fordulót. Már többen voltunk mint a legutóbbi fordulón, remélem a következőn mindenki jelen lehet már. Így 9-en játékosunk szerepelhetett.
A mérkőzéseket a Dunavarsány és a Pilisvörösvár csapataival játszottuk le. Óriási tudásbeli különbséget tapasztaltam. Míg az 1. fordulón összesen 1 gólt kaptunk és támadásban is nagyon egyoldalú volt a játék a számunkra, addig a 2. mérkőzésen mindent mozgósítanunk kellett, hogy jó mérkőzést játszhassunk egy nagyon jó csapat ellen. A védekezésben kaptak sok feladatot a gyerekek a mérkőzés előtt, míg támadásban az emberfogás elleni sok mozgásos támadójátékra hívtam fel a figyelmüket. Fegyelmezetlenül védekeztünk legtöbbször, mert nagyon nyitottak voltunk egy gyors csapat ellen. Ellenfelünknél egy jól képzett bal kezes játékos volt leginkább veszélyes a kapunkra, a többieket aránylag jól semlegesítettük. Amikor csapatként védekeztünk, nem volt ellenszere ellenfelünknek, amikor egy-egy elleni szituációra került sor, akkor a lábmunkánk már kevésnek bizonyult. Voltak jó szakaszai a mérkőzésnek, amikor csapatként viselkedtünk! 2. ellenfelünk jobb volt, de jó hangulatú, küzdelmes mérkőzést játszottunk.
A csapat tagjai voltak: Bukta Bódog, Esztocsák Marcell, Forgács Benedek, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Nagy Márton Géza, Pántya István, Ruszkai Dominik, Sramek Zalán.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu