Szivacs Csokonai - Üstökös Kupa Dunaújváros
Kiemelt

2018 október 22
Kellner Máté : Október 20-án Dunaújvárosban vettünk részt U10-es korosztályba az Üstökös kupán. Rendkívül sűrű nap volt, hiszen a 3 napos tornából a szervezők 1 napra sűrítették a mérkőzéseket, így 4 mérkőzést játszottunk. A tornán a Csokonai szivacskézilabda csapatunk mellett 2 fővel a Bíró szivacskézilabdásai is hozzájárultak!
Az 1. mérkőzésen az Éles KISE csapatával mértük fel tudásunkat. Szoros 1. félidőt játszottunk, a 2. félidőre elfáradtunk, a védekezésnél a visszarendeződés okozott problémát. A szülők folyamatos eredményszámolása szerint 11-18-ra maradtunk alul. A következő mérkőzésen a VAX KE Sárbogárddal játszottunk. A védekezéssel maximálisan elégedett voltam, támadásban is sok ötletes megoldást láttam. 13:4-es eredménnyel egyértelműen jobban játszottunk. Talán a 3. mérkőzésre mondható, hogy kapkodva, összeszedetlenül játszottunk, amihez a soltvadkerti csapatnak is nagy szerepük volt. Jó csapattól kaptunk ki (16:21), amit azért sajnáltam, mert a védekezés,- ami végig működött -, azt ezen a mérkőzésen nem láttam. Dicsérendő, hogy a 2. félidő vége felé összeszedettebbek voltunk. Néhány játékos teljesítménye a csapatával ellentétesen feljavult. Az utolsó mérkőzésen KISTEXT csapatával (Csanádi) játszottunk. Sokat futva méltón fejeztük be a napot 19:4-es győzelemmel. Gratulálok a gyerekeknek! Elégedett voltam velük. A hosszú nap hozadékának a nagyobb terhelést, a csapat egységének erősítését tartom.
A csapat tagjai voltak: Esztocsák Marcell, Finta Milán, Füle Balázs, Gyapjas András, Kővári Kristóf, Nagy Márton Géza, Pántya István, Sramek Zalán, Tóth Zalán Krisztián

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu