Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U8 - vége a szezonnak
Kiemelt

2019 június 02
Kellner Máté : Az utolsó fordulót az U8-as gyerekekkel ismét Dunaharasztiba játszottuk. Gyömrői és az előző fordulóhoz hasonlóan a budaörsi csapattal játszottunk.
Mindkét mérkőzés elején hiányzott a koncentráció, elsősorban védekezésnél. Utána viszont precízen, pontosan játszottunk. 
Szerintem 2 jó csapattal játszottunk, ahol a 2. mérkőzésen különösen jól képzett képzett és jó fizikai adottságú gyerekekkel kerültünk szembe. A mérkőzés hangulata is már kissé az idősebb korosztály szorosabb mérkőzéseire emlékeztetett. Akik idén kezdték, nekik is volt sikerélményük és egyre több, már a sportágra emlékeztető játékelemek alkalmazását látom náluk. Voltak kisebb hibák ugyan a játékunkban, ezeket azonban odafigyeléssel ki lehet javítani.
Örülök, hogy az egy év alatt csapattá értek össze a gyerekek! Gratulálok!
Csapat tagjai: Bárdos Balázs, Gavaldi Gergő, Gergely Barna, Mucska Bálint, Pethő Gábor, Pintér László, Tóth Bence.
 

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu