U10 Csokonai - Befejeződött a szezon
Kiemelt

2019 május 12
Kellner Máté  : Az utolsó fordulót az U10-es korosztályban Dunaharasztiban játszottuk a Ráckeve és a Százhalombatta csapatával. Az 1. mérkőzés kiegyenlített volt, ahol az 1. félidőben a gyengébb védekezés és több átgondolatlan befejezés, valamint a sorcsere következtében ellenfelünk jobban játszott. A 2. félidei felállásunk egy összeszokott, régebb óta együtt játszó sorból állt fel. A védekezésnél már pozitív volt, hogy kevesebb átlövésgólt kaptunk és többet mozogtunk a falban is. Támadásban tudtunk gyorsabb ellentámadásokból gólokat szerezni. Keveset járattuk még körbe a labdát, hiányoltam az intenzív rátöréseket a játékosaimtól. Többet használtuk a tanult cseleket, amivel elégedettebb voltam.
A 2. játék egyoldalú volt a javunkra, így mindenki sokat játszhatott. Azok, akik az idei évben kezdték a kézilabdát, lehetőséget kaptak a gyakorlásra, amellyel az U9-es korosztályban már több sikerélményt szerezhetnek.
Összességében elégedett voltam, remélem viszont, hogy néhány játékosunk nagyobb alázattal és más hozzáállással folytatja majd a következő bajnoki évet.
A csapat tagjait a következő gyerekek alkották: Bukta Bódog, Esztocsák Marcell, Forgács Benedek, Füle Balázs, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Nagy Márton Géza, Ruszkai Dominik, Sramek Zalán.
 

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu