U8 - utolsó előtti forduló Gödöllőn
Kiemelt

2019 április 15
Kellner Máté : Az U8-as korosztály utolsó előtti fordulóját Gödöllőn játszottuk. 7 játékosunkból 5-en tudtak jelen lenni, 2-en elutaztak így a játékot most nem tudták vállalni.
Kerepesi és budaörsi csapattal küzdhettek meg a gyerekek, ahol az 1. mérkőzésen fizikálisan jobb, míg a 2. mérkőzésen a korosztályunk technikailag egyik legképzettebb csapatával találkozhattunk. A kerepesi csapattal szemben inkább a technikai fölényünk érvényesült, mert védekezésbe a magasabb játékosokat csak a kapuelőtér vonalától távolabb tudtuk megtartani. A gyerekek jól észrevették mindig egymást támadásban és gyorsan is tudtuk azokat befejezni. A befejezéssel itt-ott akadtak gondok, de végig csapatként tudtunk játszani.
A 2. mérkőzésen az 1. félidőben a jól cselező budaörsi gyerekek meglepték a mieinket annak ellenére, hogy erről mérkőzés előtt beszélgettünk. Sajnos sok gyors gólt kaptunk felállt védekezéssel együtt is. Mi is tudtunk szép támadásokat vezetni, de ez sokkal kevesebb volt, mint az eddigiek.
A 2. mérkőzésen lépnünk kellett és a középső játékosukat szorosan fogtuk, amire ellenfelünk már nem tudott válaszolni. Külön megdicsérem a kapusunkat, mert sokat tudott segíteni a védelemnek. A támadójátékunk is ezzel együtt feljavult és a játékrész egyes szakaszaiban egyoldalúvá vált a számunkra a játék. Nagyon szoros játékban, de összességeben ellenfelünknél jobbak voltunk. Azért dicsérem meg nagyon a gyerekeket, mert egy vesztesnek tűnő mérkőzést fordítottunk meg, és a sok pofonon, amit támadásban kaptunk, túltettük magunkat! Gratulálok!
Csapat tagjai voltak: Bárdos Balázs, Gavaldi Gergő, Pethő Gábor, Pintér László István, Tóth Bence

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu