Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U8 - utolsó előtti forduló Gödöllőn
Kiemelt

2019 április 15
Kellner Máté : Az U8-as korosztály utolsó előtti fordulóját Gödöllőn játszottuk. 7 játékosunkból 5-en tudtak jelen lenni, 2-en elutaztak így a játékot most nem tudták vállalni.
Kerepesi és budaörsi csapattal küzdhettek meg a gyerekek, ahol az 1. mérkőzésen fizikálisan jobb, míg a 2. mérkőzésen a korosztályunk technikailag egyik legképzettebb csapatával találkozhattunk. A kerepesi csapattal szemben inkább a technikai fölényünk érvényesült, mert védekezésbe a magasabb játékosokat csak a kapuelőtér vonalától távolabb tudtuk megtartani. A gyerekek jól észrevették mindig egymást támadásban és gyorsan is tudtuk azokat befejezni. A befejezéssel itt-ott akadtak gondok, de végig csapatként tudtunk játszani.
A 2. mérkőzésen az 1. félidőben a jól cselező budaörsi gyerekek meglepték a mieinket annak ellenére, hogy erről mérkőzés előtt beszélgettünk. Sajnos sok gyors gólt kaptunk felállt védekezéssel együtt is. Mi is tudtunk szép támadásokat vezetni, de ez sokkal kevesebb volt, mint az eddigiek.
A 2. mérkőzésen lépnünk kellett és a középső játékosukat szorosan fogtuk, amire ellenfelünk már nem tudott válaszolni. Külön megdicsérem a kapusunkat, mert sokat tudott segíteni a védelemnek. A támadójátékunk is ezzel együtt feljavult és a játékrész egyes szakaszaiban egyoldalúvá vált a számunkra a játék. Nagyon szoros játékban, de összességeben ellenfelünknél jobbak voltunk. Azért dicsérem meg nagyon a gyerekeket, mert egy vesztesnek tűnő mérkőzést fordítottunk meg, és a sok pofonon, amit támadásban kaptunk, túltettük magunkat! Gratulálok!
Csapat tagjai voltak: Bárdos Balázs, Gavaldi Gergő, Pethő Gábor, Pintér László István, Tóth Bence

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu