Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U10 Csokonai - Dömsöd, 2019.03.23 Sikeres helyettesítés
Kiemelt

2019 március 25

Kovács István : Bár helyettesként (Máté bácsi dolgozott) láttam al a feladatot a hétvégén, de a srácokkal igyekeztünk megtalálni a közös hangot, amely remélem sikerült is....

Az első mérkőzésen a Dabas csapatával játszottunk egy kiélezett, durvaságtól sem mentes mérkőzést, amin az érzelmek elvitték a koncentrációt és nem a játékkal foglalkoztak a fiúk :(

Ezt és a sport sajátosságait a két mérkőzés közötti pihenő alatt megbeszéltük, és remélem tanultunk belőle a jövőre nézve is....

A második mérkőzésen a csapat megmutatta igazi tudását a Budaörs ellen, ahol szép, néhol tetszetős játékkal tette túl magát a traumán.

Összességében nagyon jó és hasznos napot töltöttünk együtt, amit köszönök :)

Máté bácsi szavaival élve.... 92%

A csapat tagjai: Bukta, Esztocsák, Forgács, Füle, Kővári, Mihály, Nagy, Pántya, Sramek , edző: Kovács István

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu