• 18
 • ápr.

SZKSK- RÉV 44-37 (23-17)

SZKSK: Kovács- Spacsek 4, Ács 11, Márton 5, Horváth P. 9, Pá l4, Madár 7. cserék: Husonyicza, Magyar- Fülöp 2, Gonda 2, Szépvölgyi, Luka, Mécs.

Vas János : A szomszédvár rangadón jól kezdtünk, védekezés jó, támadás jó, sajnos néhány helyzetet kihagytunk. Félidőre eldöntöttük a mérkőzést. A második félidőben ki-kihagytunk így nem nőtt a különbség. Mindenki hozzátette a magáét, hiányérzetem csak a második félidőben kapott sok gólért van.

 • 01
 • ápr.

Veszprém KKFT- Szigetszentmiklósi KSK 51-34 (22-19)

SZKSK: Kovács- Spacsek 1, Ács 9, Márton 6, Horváth 4, Pál 5, Madár 3. cserék: Husonyicza, Magyar- Fülöp 3, Gonda 3, Luka.

Vas János : Az ellenfél nagyon agresszív nyitott védekezéssel kezdett, aminek nem nagyon találtuk az ellenszerét. Félidőig sok gólt lőve így is tartottuk magunkat. A második félidőben aztán saját magunkat vertük meg.

 • 18
 • márc.

SZKSK- NEKA 27-29 (15-13)

SZKSK: Kovács- Spacsek 1, Ács 7, Márton 5, Horváth P. 3, Pál 7, Madár 2. cserék: Husonyicza, Magyar- Fülöp 2, Gonda, Luka, Szépvölgyi, Mécs, Horváth D.

Vas János : Olyan teljesítményt nyújtottunk, amit minden meccsen látni szeretnék. Sok lábmunkával, egymást segítve védekeztünk, jól és pontosan támadtunk. A második félidő közepéig uraltuk a mérkőzést. Sajnos a végére kicsit elfáradtunk, de a vereségünkhöz kellett a két " " játékvezető segítsége is. Mindenkit megdicsérek, és megdicsért bennünket az ellenfél edzője, és Kiss Szilárd is.

 
 
 
 • 17
 • márc.

Várpalota- SZKSK 24-34 (14-18)

SZKSK: Kovács- Spacsek 6, Ács 7, Márton 8, Horváth P. 4, Pál 4, Madár 1. cserék: Husonyicza- Fülöp 3, Gonda 1, Luka, Szépvölgyi.

Vas János : Amíg gyengén védekeztünk, addig fej-fej mellett haladtunk. A 20. perctől erőszakosabb lett a védekezés el is húztunk 4 góllal. A második félidőben fokozatosan növeltük az előnyt, és közepes játékkal is biztosan győztünk.

 • 04
 • márc.

SZKSK- Vác 31-31 (15-14)

SZKSK: Kovács- Spacsek 2, Ács 8, Márton 5, Horváth P. 7, Pál 3, Madár 4. cserék: Husonyicza, Magyar- Horváth D., Fülöp 1, Gonda 1, Luka, Szépvölgyi, Mécs.

Vas János Ez nem az a meccs volt sajnos amire vártam. Teljesítményünk elég hullámzó volt. Az elején rövid időszakra összeállt a védekezés, és jobb helyzetkihasználással eldönthettük volna a mérkőzést. A második félidő elején ismét volt egy jó időszak, de a végén nekünk kellett a veszett fejsze után rohanni, szerencsére ez legalább összejött.

 • 28
 • febr.

TELEKOM Veszprém- Szigetszentmiklósi KSK 33-30 (15-11)

SZKSK: Kovács- Spacsek 3, Ács 4, Márton 5, Horváth P. 5, Pál 5, Madár 1. cserék: Husonyicza, Magyar- Fülöp 4, Gonda 3, Luka.

Vas János : A csapat végig óriási akarattal játszott. A mezőny egyik legjobb csapata időnként elhúzott, de mindig sikerült felzárkózni. Követtünk el hibákat, de ezeket sikerült kijavítani. Egy pillanatig sem adtuk fel és erőfeszítéseinket siker koronázta. Igaz nem sikerült a pontszerzés, de aki látta a mérkőzést megemelte a kalapját a teljesítményünk előtt. Remélem az utolsó két mérkőzésen látott teljesítménnyel folytatjuk.

 • 22
 • febr.

SZKSK- ETO SZESE 32-27 (13-12)

SZKSK: Kovács- Spacsek 8, Ács 9, Márton 5, Horváth P. 2, Pál 5, Madár 3. cserék: Husonyicza, Magyar- Fülöp, Luka, Gonda, Szépvölgyi, Mécs, Horváth D.

Vas János :  A mérkőzésen végig nagy akarattal jól védekeztünk. A támadójáték egy öt perces rövidzárlatot leszámítva szintén jó volt. Márpedig, ha ez a két dolog rendben van, akkor szinte minden csapat ellen van győzelmi esélyünk. Gratulálok az egész csapatnak.

 
 
 
 • 10
 • febr.

Tatabánya- SZKSK 36-27 (18-13)

SZKSK: Kovács- Spacsek 5, Gonda 1, Márton 11, Fülöp 2, Pál 4, Madár 2. cserék: Husonyicza- Luka 2, Szépvölgyi, Mécs, Ács.

Vas János : Kissé zaklatott felkészülés, és utazás után, erős szembeszélben kezdődött a mérkőzés. Sokáig jól védekeztünk, és szorosan tartottuk az állást. Sajnos a térfélcsere után is maradt a szembeszél, és csupán egyszer sikerült igazán közel kerülni a hazaiakhoz. Az akarásért, és a mérkőzés nagy részében a játékért is dicséret illeti a csapatot. Remélem ezek a következő mérkőzésre is igazak lesznek, és akkor hosszú idő után győzelmet arathatunk.

1. oldal / 3

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu