• 28
 • márc.

Havril Károly : U-14 csapatunk A Kovács László Régió Felsőházában folytatja szereplését. Az itt szereplő csapatok ellen eddig még nem tudtunk pontot szerezni. Sajnos azon csapatok ellen sem, akiket legyőztünk az alapszakaszban  A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-14 II.osztály, Kovács László Régió felsőház csoport almenü pontokban találhatók.

Az utolsó forduló mérkőzései az eredmények ellenére már biztató jeleket mutatnak. Nem mi vagyunk a legmagasabbak és a legnehezebbek, de ebben a sportágban korcsoportok vannak és nem súlycsoportok.

 • 30
 • jan.

U-14 csapatunkkal 2018. január 28. hazai pályán Felkészülési Kupán vettünk részt A csoportunkban három mérkőzésből egyet tudtunk megnyerni.
Mindenki játszott. Kellő mennyiségű mérkőzésterhelést kaptunk. Sajnos az élvonalhoz tartozó csapat már a nevével is le tudott győzni bennünket. Nagyon fontos volt, hogy lássuk jelenleg hogy állunk. Nem a legjobban. Szomorú dolog, de az állóképességre nincs letölthető applikáció. És akik levelezőn végzik az edzés munkát, azoknál visszaköszönhet.

 • 18
 • dec.

Havril Károly : U-14 csapatunkkal 2017. december 15-17. A Ferenczy Kupán vehettünk részt A csoportunkban három mérkőzésből kettőt tudtunk megnyerni. A helyosztó mérkőzéseken mindkét ellenfelünktől kikaptunk.
Lehetne mondani, hogy az ellenfelek nagyobbak voltak, talán erősebbek és némelyik idősebb is. Azonban a futás, mint helyváltoztató mozgás egyik fajtájának hiányára sajnos erősebb befolyásoló tényező volt az előző különbségeknél.
Mindenki játszott. Kellő mennyiségű mérkőzésterhelést kaptunk. Sajnos az élvonalhoz képest csak ennyit tudtunk felmutatni.
Gratulálok a győzelmekhez.

 • 04
 • dec.

Havril Károly : U-14 csapatunk 2017. december 03 napján, vasárnap játszott Vecsésen a Kovács László Régió B csoportja alapszakaszának utolsó versenynapján. Ezen a fordulón 14 fővel tudtunk részt venni. A mérkőzések a következő képen alakultak:
- Vecsés SE – Szigetszentmiklósi KSK 24:27 (12:13)
- Szigetszentmiklósi KSK – Veresegyház VSK 28:25 (9:10)
- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-14 II. osztály, Kovács László Régió B csoport almenü pontokban találhatók.
Az első mérkőzés kicsit alvós volt, de legalább megnyertük. A második mérkőzést igazán parázs hangulatban tölthettük, ami kifejezetten jól jött a kb. 8 Celsius hőmérséklettel rendelkező sportlétesítményben. Mivel lelkes post pubertás korú játékosaink a játékvezetéshez is rendkívül jól értenek, nem győzték széles spektrumú tudásukat megosztani, az ezen feladat ellátására kijelölt hivatalos személyekkel, melyet a kijelöltek, a szabályoknak megfelelően progresszív büntetéssel jutalmaztak. Sőt, játékosainkat erősen megjegyezték a második mérkőzésre is, és a hihetetlen professzori – teátrális képességgel rendelkező „önkéntes oktatóinkat” kiemelt gondoskodásban és odafigyelésben részesítették.
Itt szeretném megjegyezni, hogy a kellő önfegyelem hiánya, olykor visszaüthet. Mivel ez a sportág erősen különbözik a Magyar Labdarúgó Bajnokságoktól, célszerű az ottani látványos megnyilvánulásokat a kézilabdában erősen mellőzni. És nem elfelejteni (!!!), hogy adott pillanatban ki hol áll a táplálékláncban . . .   
Gratulálok a győzelmekhez.

 • 27
 • nov.

U-14 csapatunk 2017. november 18. napján, szombaton játszott Vácrátóton a Kovács László Régió B csoportjának negyedik versenynapján. Ezen a fordulón 16 fővel tudtunk részt venni. A mérkőzések a következő képen alakultak:
- Szigetszentmiklósi KSK – Főnix ISE: 17:15 (9:6)
- Szigetszentmiklósi KSK – Abony KC 22:19 (17:8 )
- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-14 II. osztály, Kovács László Régió B csoport almenü pontokban találhatók.
Az első mérkőzés kicsit alvós volt mindkét fél részéről. A másodikon üde színfoltot jelentett, hogy az OSB csapatban is játszó 2003 születésű játékosok saját korosztályukban brillírozhattak. Gratulálok a győzelmekhez.

 • 16
 • okt.

Havril Károly : U-14 csapatunk 2017.október 15. napján, vasárnap játszott Gödöllőn a Kovács László Régió B csoportjának második versenynapján. Ezen a fordulón 12 fővel tudtunk részt venni. A mérkőzések a következő képen alakultak:


Cegléd – Szigetszentmiklósi KSK: 21 : 16 (11:7)

Szigetszentmiklósi KSK - Vecsés 21 : 21 (14:7 )


- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-14 II.osztály, Kovács László Régió B csoport almenü pontokban találhatók.
Az első mérkőzésen jól játszottunk és elég küzdelmes mérkőzést vívtunk.
A másodikon pedig „ . . a hű de lazák vagyunk, mert úgy is megverjük a csoport utolsó helyezettjét . „ hozzáállásunk erősen visszaköszönt, és örülhettünk a döntetlennek

 • 02
 • okt.

Havril Károly : U-14 csapatunk 2017.október 21 napján, vasárnap játszott Abonyban a Kovács László Régió B csoportjának második versenynapján. Ezen a fordulón 15 fővel tudtunk részt venni. Mindkét mérkőzést győzelemmel zártuk:


- Veresegyházi VSK – Szigetszentmiklósi KSK: 23 : 26 (11:13)
- Abony KC - Szigetszentmiklósi KSK : 19 : 20 (13:7 )


- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-14 II. osztály, Kovács László Régió B csoport almenü pontokban találhatók.
Az SZKSK  Országos Serdülő Bajnokságában szereplő csapat - 2003. évben született játékosai ismételten meghatározó szerepet játszottak a pontok megszerzésében. Ha bár rengeteg hibával – mely elsősorban nekem tanulság, abból a szempontból, hogy később mit kell gyakorolunk – játszottunk, küzdeni tudásból, kitartásból, és NÉHOL hidegvérből és józanságból a csapat jelesre vizsgázott.


A versenynapot rendező Abony KC csapatával vívtuk a legizgalmasabb csatánkat. Mivel erősen bealudtuk a mérkőzés elején. Sajnos volt olyan pillanata az első félidőnek, hogy az eredményjelző (meg a jegyzőkönyv is) 13 : 5-ös állást mutatott az ellenfél javára. A mindkét mérkőzésre jellemző védekezési hibáinkat (mely a fent említettek alapján elsősorban az én tanulság részemet kell, hogy képezze) a kapusaink kiemelkedő teljesítménye kompenzálta, nagy lelkierőt és motivációt biztosítva a mezőnyjátékosoknak, a mérkőzések egészén nyújtott biztos teljesítményükkel, és a döntő pillanatokban (ebből elég sok volt) végrehajtott bravúrjaikkal.
Gratulálok a CSAPATNAK!!!!!!!!!

 • 18
 • szept.

U-14 csapatunk 2017. szeptember 17 napján, vasárnap játszott Tápiószentmártonon a Kovács László Régió B csoportjának első versenynapján. Sajnos ezen a fordulón különböző okok miatt csak 12 fővel tudtunk részt venni. Mindkét mérkőzést győzelemmel zártuk:
- Szigetszentmiklósi KSK – Ceglédi KSE: 25-18 (11-12)
- Főnix - Szigetszentmiklósi KSK : 16-21 (9 -11)

A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-14 II. osztály, Kovács László Régió B csoport almenü pontokban találhatók.
Szeretném megköszönni, hogy az SZKSK. – elsődlegesen az Országos Serdülő Bajnokságában szereplő csapat - 2003. évben született játékosai jelenlétükkel megtisztelték az eseményt. Aki veszi a fáradságot és megtekinti a jegyzőkönyveket láthatja, hogy jelentősen hozzájárultak a fenti , szép eredmények eléréséhez.


A mérkőzés után a Csapat részt vehetett az Új Csarnok alapkő letételénél. Ők még nem tudják, hogy néhány tíz év múlva rendkívül büszkék lesznek arra, hogy jelen lehettek egy Kézilabda Szentély megépítésének első hivatalos ünnepségén.

1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu