Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

 • 22
 • máj.

Havril Károly : FU-13 korosztályban játszottunk a Pünkösd kupán 2018. május 18.-tól, 2018 május 21.-ig. Hat mérkőzésen mérettettünk meg, ezek közül a Kecskeméti Sportiskola első csapata szabályosan letarolt minket, pedig csak néhány dologban múltak minket felül:
- testmagasság
- tömeg
- képzettség
- gyorsaság
A másik öt mérkőzésen nagyjából azonos tudású ellenféllel találkoztunk, melyből hármat legyőztünk, Sajnos kettőtől kikaptunk kettő illetve három góllal. Mindenki kapott lehetőséget. Összességében elégedettek lehetünk. A 6. helyezést sikerült elérnünk ezen a sportrendezvényen!
Hajrá SzKSK. Hajrá Miklós!!!!!!!!

 • 22
 • máj.

Havril Károly : FU-13 korosztályban játszottunk a Pünkösd kupán 2018. május 18.-tól, 2018 május 21.-ig. Hat mérkőzésen mérettettünk meg, ezek közül a Kecskeméti Sportiskola első csapata szabályosan letarolt minket, pedig csak néhány dologban múltak minket felül:
- testmagasság
- tömeg
- képzettség
- gyorsaság
A másik öt mérkőzésen nagyjából azonos tudású ellenféllel találkoztunk, melyből hármat legyőztünk, Sajnos kettőtől kikaptunk kettő illetve három góllal. Mindenki kapott lehetőséget. Összességében elégedettek lehetünk. A 6. helyezést sikerült elérnünk ezen a sportrendezvényen!
Hajrá SzKSK. Hajrá Miklós!!!!!!!!

 • 07
 • máj.

Havril Károly : U-14 csapatunk hazai pályán mérethette meg magát szombaton 2018 május 5.-én. Az Abony és a Veresegyház csapatai ellen léptünk pályára. Az első mérkőzésen egészen jól játszott a csapat. A második mérkőzésünk viszont rettentő rosszra sikeredett. A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-14 II.osztály, Kovács László Régió felsőház csoport almenü pontokban találhatók.Sajnos az utóbbin úgy játszottunk, mint akik először léptek pályára életükben. Aki ezt a mérkőzést láthatta erősen elgondolkozhatott, hogy én egyáltalán foglalkoztam-e ezekkel a gyerekekkel az elmúltidőszakban. Én is Így éreztem.

 • 04
 • máj.

Szigetszentmiklósi KSK - Budai Farkasok 23-17

Szigetszentmiklósi KSK - Százhalombattai VUK SE  21-28 

Havril Károly :

U-14 csapatunk A Kovács László Régió Felsőházában 2018.04,29, napján Százhalombattán játszott. Egy mérkőzést megnyertünk, egyet elveszítettünk.

- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-14 II.osztály, Kovács László Régió felsőház csoport almenü pontokban találhatók

.A hosszú hétvégéből adódóan, voltak akik szüleikkel elutaztak, így az OSB csapatunkból kaptunk még négy 2003 –as születésű játékost, hogy az előírásoknak megfelelően legalább 12 fővel kiálljunk. Az első mérkőzés a 2003-asoknak köszönhetően sima volt,. a másodikon kissé parázs hangulat keletkezett.

 • 28
 • márc.

Havril Károly : U-14 csapatunk A Kovács László Régió Felsőházában folytatja szereplését. Az itt szereplő csapatok ellen eddig még nem tudtunk pontot szerezni. Sajnos azon csapatok ellen sem, akiket legyőztünk az alapszakaszban  A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-14 II.osztály, Kovács László Régió felsőház csoport almenü pontokban találhatók.

Az utolsó forduló mérkőzései az eredmények ellenére már biztató jeleket mutatnak. Nem mi vagyunk a legmagasabbak és a legnehezebbek, de ebben a sportágban korcsoportok vannak és nem súlycsoportok.

 • 30
 • jan.

U-14 csapatunkkal 2018. január 28. hazai pályán Felkészülési Kupán vettünk részt A csoportunkban három mérkőzésből egyet tudtunk megnyerni.
Mindenki játszott. Kellő mennyiségű mérkőzésterhelést kaptunk. Sajnos az élvonalhoz tartozó csapat már a nevével is le tudott győzni bennünket. Nagyon fontos volt, hogy lássuk jelenleg hogy állunk. Nem a legjobban. Szomorú dolog, de az állóképességre nincs letölthető applikáció. És akik levelezőn végzik az edzés munkát, azoknál visszaköszönhet.

 • 18
 • dec.

Havril Károly : U-14 csapatunkkal 2017. december 15-17. A Ferenczy Kupán vehettünk részt A csoportunkban három mérkőzésből kettőt tudtunk megnyerni. A helyosztó mérkőzéseken mindkét ellenfelünktől kikaptunk.
Lehetne mondani, hogy az ellenfelek nagyobbak voltak, talán erősebbek és némelyik idősebb is. Azonban a futás, mint helyváltoztató mozgás egyik fajtájának hiányára sajnos erősebb befolyásoló tényező volt az előző különbségeknél.
Mindenki játszott. Kellő mennyiségű mérkőzésterhelést kaptunk. Sajnos az élvonalhoz képest csak ennyit tudtunk felmutatni.
Gratulálok a győzelmekhez.

 • 04
 • dec.

Havril Károly : U-14 csapatunk 2017. december 03 napján, vasárnap játszott Vecsésen a Kovács László Régió B csoportja alapszakaszának utolsó versenynapján. Ezen a fordulón 14 fővel tudtunk részt venni. A mérkőzések a következő képen alakultak:
- Vecsés SE – Szigetszentmiklósi KSK 24:27 (12:13)
- Szigetszentmiklósi KSK – Veresegyház VSK 28:25 (9:10)
- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-14 II. osztály, Kovács László Régió B csoport almenü pontokban találhatók.
Az első mérkőzés kicsit alvós volt, de legalább megnyertük. A második mérkőzést igazán parázs hangulatban tölthettük, ami kifejezetten jól jött a kb. 8 Celsius hőmérséklettel rendelkező sportlétesítményben. Mivel lelkes post pubertás korú játékosaink a játékvezetéshez is rendkívül jól értenek, nem győzték széles spektrumú tudásukat megosztani, az ezen feladat ellátására kijelölt hivatalos személyekkel, melyet a kijelöltek, a szabályoknak megfelelően progresszív büntetéssel jutalmaztak. Sőt, játékosainkat erősen megjegyezték a második mérkőzésre is, és a hihetetlen professzori – teátrális képességgel rendelkező „önkéntes oktatóinkat” kiemelt gondoskodásban és odafigyelésben részesítették.
Itt szeretném megjegyezni, hogy a kellő önfegyelem hiánya, olykor visszaüthet. Mivel ez a sportág erősen különbözik a Magyar Labdarúgó Bajnokságoktól, célszerű az ottani látványos megnyilvánulásokat a kézilabdában erősen mellőzni. És nem elfelejteni (!!!), hogy adott pillanatban ki hol áll a táplálékláncban . . .   
Gratulálok a győzelmekhez.

1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu