Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

  • 22
  • máj.

Nagy Imre:  : Kevesen voltunk és fiatalok. 6 meccset játszottunk, hármat nyertük, 1 döntetlen és 2 vereség a 9 helyre volt elég 

  • 18
  • febr.

Iváncsik Ádám : Nagyon színvonalas tornán vettünk részt! A korai kelés rányomta bélyegét az első mérkőzésre! Nagyon álmosan játszottak a srácok. A második mérkőzést nagyon nagy akarással és lelkesedéssel játszottunk! Utolsó mérkőzésre elfáradtunk mind fejben mind fizikailag! Örülök ennek a tornának, jól szolgálta a srácok fejlődését!

  • 01
  • dec.

Iváncsik Ádám : Két mérkőzéssel folytatódtak a küzdelmek az u 12 korosztályban. Az első mérkőzésen nagyon jól kezdtünk és kicsit bele ültünk az előnyünkbe majd a meccs végére ismételten jól játszottunk csak sajnos későn ébredtünk. A második mérkőzésen mindenki jól játszott és hozzá tudott tenni a nagy arányú győzelemhez! Gratulálok a csapatnak!

  • 24
  • okt.

SZKSK - Budaörs 12-7
   

 


 Diósd - SZKSK 16-17
   


Iváncsik Ádám
: Vasárnap 2 mérkőzést játszottunk Budaörsön. Az első meccsen mindenki játéklehetőséget kapott és éltek is srácok a bizalommal, a második meccsen a csoport legerősebb ellenfelével mérkőztünk meg és a végén 1 góllal diadalmaskodtunk!!! Gratulálok a csapat ez igazi csapatmunka volt.

  • 25
  • szept.

Kőrösi DSE - SZKSK 4 - 27 ( 3-14 ) 

Begela Balázs , Páczai Attila 3, Balogh Dániel 7, Molnár Tamás  , Csiba István 1, Muhar Gergő 3, Horváth Tamás 4, Váradi Gáspár 5, Szőllős Péter, Becz Richárd 1 Paulheim Patrik, Sulcz Martin, Kovács Barna 3 

 SZKSK - Budaörsi KSE I
 
Begela Balázs , Páczai Attila 1, Balogh Dániel 3, Molnár Tamás 1 , Csiba István , Muhar Gergő , Horváth Tamás 11, Váradi Gáspár 3, Szőllős Péter, Becz Richárd  Paulheim Patrik, Sulcz Martin, Kovács Barna 1 
 
Iváncsik Ádám : Az augusztusban még alig voltunk, többen csak későn kapcsolódtak be a felkészülésbe, de az első fordulóra már tizenhárom játékossal tudtunk kiállni, és nyerni mentünk. Első mérkőzéseknek nem volt rossz! Mindenki ügyesen játszott, akartak nyerni és teljesítették is ezt! Védekezés nagyon jól ment, támadásba többet kell gyakorolni!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu