• 05
  • márc.

Bak Ferenc : Folytatódtak a küzdelmek az U10 korosztályban. Két mérkőzést játszottunk. Mind a kettőn csapatom nagyon nagy akarással és küzdéssel vetették be magukat a találkozóba. Sajnos egyik meccsen sem diadalmaskodtunk, de az út amin elindultunk nagyon jó, látszik a fejlődés és a játék szeretete a gyerekeken. Gratulálok a mai teljesítményért!

Köszönöm a szülőknek a lelkes biztatást!!! 
  • 04
  • dec.

Bak Ferenc : Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez!!! Lehet nem győztünk ma egy mérkőzésen sem viszont a mutatott játék és az öröm a gyerekek szemében mindennel többet jelent egy győzelemnél. Öröm volt látni, hogy mindenki élvezte a játékot és mindenki egy kicsit hozzá tudott tenni hogy SIKERESEN szerepeljünk ma is!!! 

Gratulálok srácok és köszönöm a szülőknek az odaadó, hangos, biztató szurkolást!!!

  • 11
  • nov.

Bak Ferenc

Hasznosan telt a mai nap sokat fejlődtünk, de meg rengeteg munka van amit el kell végezni! Gratulálok a csapatnak ügyesek voltatok! 
  • 08
  • okt.

Százhalombattai VUK SE - SZKSK I  9 - 14 / 5-8 / 

KUK SE Érd - SZKSK I  13-16 / 7-6/

Bak Ferenc : Elkezdődtek a hétvégén az U10 küzdelmek. Csapatom 2/2 mérkőzésen diadalmaskodott. Nagyon nagyot küzdöttek és harcoltak! Gratulálok a csapatnak van meg mit tanulnunk és van hova fejlődni de az út amin vagyunk az nagyon jó

A  csapat tagjai voltak : Pethő Dániel , Oláh Zsombor, Vandra Máté, Városi Zalán , Németh Benjamin, Török Ákos, Török Áron, Nagy Roland, Fedor Dávid, Járdány Gyula, Csabai Levente, Bárczi Dávid 

  • 28
  • aug.
Bak Ferenc edző : Augusztus második hetében megkezdtük a felkészülést az idei szezonra. Eleinte elég kis létszámban voltunk jelen az edzéseken, de hó végére már majdnem teljes kerettel tudtam dolgozni. A srácok nagyon jól vették az első akadályokat a sok monoton futást és erősítéseket. 
Elindultunk a Budapest Kupán ahol négy mérkőzést játszottunk. A tornán döntetlent játszottunk a Csepellel, majd egygólos győzelmet arattunk a Zugló csapatával szemben, így bizakodva vártuk a következő napot. Sajnos a délelőtti meccset nem sikerült megnyernünk, mivel egy nagyon összeszokott és ügyes Budaörs csapatától kaptunk ki ( reális eredmény született ). A bronz meccset ismét a Csepellel játszottuk, ahol nagyon izgalmas és fordulatos mérkőzésen sikerült megszereznünk a harmadik helyet.

Nagyon örültem ennek a sikernek, és bizakodva várom az elkövetkezendő szürke hétköznapokat ami munkával lesz tele és a versenyeket ahol megmutatjuk mit is tudunk mennyi mindent tanultunk már.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu