Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

 • 07
 • máj.

Bak Ferenc : Utolsó fordulójához érkezett az U10-es bajnokság! Az első mérkőzésen azzal a Battával találkoztunk akiken eddig az idény során sosem tudtunk diadalmaskodni, de ez a mai nappal megváltozott! Nagyon szervezetten összeszedetten és agresszívan védekeztünk, ebből adódóan sok labdát is szereztünk és tudtuk vinni a gyors lerohanásainkat! A végeredmény döntetlen lett és beigazolódott, hogy mennyire jó úton is járunk. A második mérkőzésre teljesen elfogytunk sajnos. Bízom benne, hogy mindenki olyan jól érezte magát a pályán, mint én! Gratulálok Srácok!!!

 • 23
 • ápr.

Gyömrő - SZKSK  15 - 9 

SZKSK - Szentendre 21-3

Bak Ferenc : Vácon folytatódtak az U 10-esek küzdelmei! Az első mérkőzésen Gyömrő csapatával játszottunk, akik előrébb tartanak, mint Mi, de nagyon jó lelkes s időnként feszes védekezéssel megleptük az ellenfelünket. Sok egyéni jó megoldást láttam sajnos a ziccerekkel meggyűltek a bajaink, de lesz ez még jobb is. Nagyon jó látni az utat amin járunk, hogy a gyerekek élvezik amit csinálnak és kezdik játszani a játékot. A második mérkőzés egy kezdő csapattal volt, amit egy jó edzésnek fogtunk fel.

 • 05
 • márc.

Bak Ferenc : Folytatódtak a küzdelmek az U10 korosztályban. Két mérkőzést játszottunk. Mind a kettőn csapatom nagyon nagy akarással és küzdéssel vetették be magukat a találkozóba. Sajnos egyik meccsen sem diadalmaskodtunk, de az út amin elindultunk nagyon jó, látszik a fejlődés és a játék szeretete a gyerekeken. Gratulálok a mai teljesítményért!

Köszönöm a szülőknek a lelkes biztatást!!! 
 • 04
 • dec.

Bak Ferenc : Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez!!! Lehet nem győztünk ma egy mérkőzésen sem viszont a mutatott játék és az öröm a gyerekek szemében mindennel többet jelent egy győzelemnél. Öröm volt látni, hogy mindenki élvezte a játékot és mindenki egy kicsit hozzá tudott tenni hogy SIKERESEN szerepeljünk ma is!!! 

Gratulálok srácok és köszönöm a szülőknek az odaadó, hangos, biztató szurkolást!!!

 • 11
 • nov.

Bak Ferenc

Hasznosan telt a mai nap sokat fejlődtünk, de meg rengeteg munka van amit el kell végezni! Gratulálok a csapatnak ügyesek voltatok! 
 • 08
 • okt.

Százhalombattai VUK SE - SZKSK I  9 - 14 / 5-8 / 

KUK SE Érd - SZKSK I  13-16 / 7-6/

Bak Ferenc : Elkezdődtek a hétvégén az U10 küzdelmek. Csapatom 2/2 mérkőzésen diadalmaskodott. Nagyon nagyot küzdöttek és harcoltak! Gratulálok a csapatnak van meg mit tanulnunk és van hova fejlődni de az út amin vagyunk az nagyon jó

A  csapat tagjai voltak : Pethő Dániel , Oláh Zsombor, Vandra Máté, Városi Zalán , Németh Benjamin, Török Ákos, Török Áron, Nagy Roland, Fedor Dávid, Járdány Gyula, Csabai Levente, Bárczi Dávid 

 • 28
 • aug.
Bak Ferenc edző : Augusztus második hetében megkezdtük a felkészülést az idei szezonra. Eleinte elég kis létszámban voltunk jelen az edzéseken, de hó végére már majdnem teljes kerettel tudtam dolgozni. A srácok nagyon jól vették az első akadályokat a sok monoton futást és erősítéseket. 
Elindultunk a Budapest Kupán ahol négy mérkőzést játszottunk. A tornán döntetlent játszottunk a Csepellel, majd egygólos győzelmet arattunk a Zugló csapatával szemben, így bizakodva vártuk a következő napot. Sajnos a délelőtti meccset nem sikerült megnyernünk, mivel egy nagyon összeszokott és ügyes Budaörs csapatától kaptunk ki ( reális eredmény született ). A bronz meccset ismét a Csepellel játszottuk, ahol nagyon izgalmas és fordulatos mérkőzésen sikerült megszereznünk a harmadik helyet.

Nagyon örültem ennek a sikernek, és bizakodva várom az elkövetkezendő szürke hétköznapokat ami munkával lesz tele és a versenyeket ahol megmutatjuk mit is tudunk mennyi mindent tanultunk már.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu