U9 szivacs - Csokonai - két mérkőzés , két győzelem
Kiemelt

2018 március 12
Kellner Máté : Március 11-én Zsámbékon folytattuk az U9-es bajnokságot. Első mérkőzésen a Budai Farkasokkal, majd a Vác csapatával játszottunk.
A Budai Farkasok ellen megilletődve és bátortalanul kezdtünk támadásban és védekezésben egyaránt. A félidő végére sok futással és nagyobb akarattal játszottunk és a mérkőzést néhány gólos hátrányból megfordítottuk. A teljesítményünk kevésbé volt hullámzó és több ütközést felvállaltunk. Csapatmunkánk halványabb volt az elvártnál, ezért a kelleténél több energiát használtunk el, mint kellett volna. A lelkesedésünk dicsérendő volt, de kissé összeszedetlenül játszottunk. A mérkőzést 21-12-re megnyertük.
A Vác csapatával szemben támadásban és védekezésben is azt csináltunk, amit tudunk és eddig tanultunk. A védekezést külön ki kell emelnem, ami az eredményen is látható volt (11-1). A 2. félidőben idősebb játékosainkat is cserélni lehetett, így többet játszott mindenki az 1. mérkőzéshez képest is. Ellenfelünk közelebb jött, viszont a mérkőzés végkimenetele nem forgott veszélyben. 14-9-re a 2. mérkőzésen is sikerült győznünk, így 2 győzelemmel tudtunk hazajönni.
A fejlődést összességében abban is látom, hogy hosszabb távon tudunk mérkőzésekre koncentrálni. 3 félidőt jó szinten le tudtuk játszani, ebből egyet pedig kifejezetten magas szinten. Vannak hibák, főleg a mérkőzésre történő ráhangolódásban kell változtatni és a mérkőzések elején jobban koncentrálni.

A csapat tagjai voltak: Bukta Bódog, Füle Balázs, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Nagy Márton Géza, Nagy Roland, Pethő Dániel, Pfeiler-Szathmáry Ákos, Sramek Zalán, Városi Zalán.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu