Közgyűlés a vadonatúj sportcsarnokban

Tulajdonképpen először lehet megnézni az új kézilabdacsarnokot a szeptember 29-i SZKSK-közgyűlésen. A közgyűlés napirendjén nem mellesleg sok fontos témában születik döntés: így például a költségvetés-tervezet elfogadás, tisztújítás, a csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása stb.

Az elnökség teljes meghívója alább olvasható:

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör

Kedves Tagok! Kedves Szülők! Kedves Sportolók!

A Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör elnökségének döntése alapján ezúton meghívom Önöket Egyesületünk közgyűlésére.

A közgyűlés helye (a székhelytől eltérően): 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok A közgyűlés ideje: 2020. szeptember 29. 18:00 óra A megismételt közgyűlés helye, ideje: 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok 2020. szeptember 29. 18:30 óra.

A közgyűlés határozatképes, ha a szavazásra jogosultaknak több mint a fele jelen van.

A megismételt közgyűlésre vonatkozó szabályok: Az ismételten összehívott közgyűlés az eredeti napirendbe felvett kérdésekben, a megjelentek számára tekintet nélkül, határozatképes, ha erről a tagokat az eredeti közgyűlésre szóló meghívóban előre tájékoztatták. A határozatképességet a közgyűlésen a döntések előtt az elnök ellenőrzi.

Tervezett napirend:

1. napirendi pont: Levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és –hitelesítők megválasztása
2. napirendi pont: Az Elnök tájékoztatása az elmúlt időszak eseményeiről, az elért eredményekről, a jövőbeli tervekről
3. napirendi pont: 2019. évre vonatkozó pénzügyi és szakmai beszámoló jóváhagyása
4. napirendi pont: Pénzügyi terv, 2020. évi költségvetés-tervezet elfogadása
5. napirendi pont: Elnökségi tisztújítás
6. napirendi pont: Felügyelő Bizottsági tisztújítás
7. napirendi pont: Székhely módosítás
8. napirendi pont: Csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása
9. napirendi pont: Egyebek

A napirendi pontokkal kapcsolatos írásbeli anyagok a 2310 Szigetszentmiklós, Szélső u. 2. szám alatti iratmegőrzési helyen, Kovács István elnöknél tekinthetők meg.

A SZKSK tagjai, vagy szervei által indokolással együtt beterjesztett javaslatokat abban az esetben lehet napirendre tűzni, ha a közgyűlés időpontja előtt legalább 21 nappal írásban benyújtották az elnökséghez. Az e határidő után, vagy a közgyűlésen beterjesztett javaslatok abban az esetben tárgyalhatók, ha a jelenlévők 2/3-os többsége ezzel egyetért.

A tisztségviselőket választó közgyűlés előtt legalább 1 hónappal a SZKSK elnöksége jelölőbizottságot hoz létre. A jelölő bizottságnak a tisztségviselőkre vonatkozó javaslatát ezen bizottság elnöke terjeszti a közgyűlés elé. A jelölőlistát a közgyűlés egyszerű szótöbbséggel kiegészítheti. A jelölő bizottság tagjai: Vas János, Bujtor Csabáné, Semsei Ferenc

A jelen meghívó a www.szksk.hu hivatalos honlapján és a Szigetszentmiklósi-Kézilabda-Sport-Kör hivatalos facebook oldalán is közzétételre kerül.

Kérjük, hogy a közgyűlésen történő megjelenési szándékáról edző kollégáinknál szíveskedjen mielőbb visszajelezni.

Kelt, Szigetszentmiklós, 2020. augusztus 28.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk.

Üdvözlettel:

Kovács István - SZKSK Elnök

 • 06
 • jún.

Kellner MátéAz utolsó dabasi fordulón 4 fővel voltunk jelen. 1. mérkőzésen a Dunaharasztival játszottunk, ahol jelentős tudásbeli különbség volt a 2 csapat között a mieink javára. A 2. mérkőzést a Ráckeve csapatával játszottuk, amely már szorosabbnak és küzdelmesebbnek bizonyult. A csapat gyorsan játszott, sok indításgól született, kapusunk pedig alaposan megnehezítette a támadásban ellenfeleink dolgát. Gratulálok mindenkinek a 2 mérkőzéshez!

A csapat tagjai: Lohonya László, Gyapjas András, Csőke Dávid, Tóth Zalán Krisztián.
 • 22
 • máj.

Veres István : Pünkösd hétfőn Ráckevére utaztunk egy hat csapat részvételével rendezett szivacskézilabda tornára. 2008-as születésű játékosainknak ez volt utolsó „szivacsos” fellépése. Két csoportban körmérkőzéssel, majd a helyosztókkal dőlt el a kupa sorsa. Először a Csepel DSE-vel játszottunk, fiatalabb csapatuk ellen nagy különbséggel nyertünk. Második összecsapásunkon a rendező Ráckeve VKSK komoly erőfeszítésre késztetett bennünket. Végig szoros mérkőzésen döntetlen eredmény született. Jobb gólkülönbségünknek köszönhetően mi játszhattuk a döntőt, ahova testvércsapatunk,a  „Csokonaisok” jutottak be a másik ágról. Változatos, több fordulatot hozó mérkőzés után mi hagyhattuk el győztesen a játékteret, I. helyen zártuk a tornát. Nem igazán játszottunk jól, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Gratulálok játékosainknak, a szülőknek köszönet a buzdításért. Vas Rékának köszönjük a meghívást.

Csapatunk tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Ferencz Márk, Forgács Botond, Jakobicz Nándor, Takács Dániel, Orosz Bence, Nagy Levente, Molnár Balázs, Tóth Zalán, Gyapjas András, Hatvani Mór.

 • 14
 • máj.

Veres István : A korosztály utolsó bajnoki fordulóját Tökölön rendeztük. Soron következő mérkőzéseinken „testvércsapataink” (Csokonai, Szebeni) voltak ellenfeleink. Lendületesen, motiváltan játszottuk végig mindkét összecsapásunkat, játékosaink ötletes megoldásaikkal sokszor engem is megleptek. Az irányítást végig kezünkben tartva, mindkétszer győztesen hagytuk el a játékteret. Gratulálok a fiúk a hétvégi, és az idény során nyújtott teljesítményéhez, köszönöm a gyerekek egész éves munkáját 
Szombaton csapatunk tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Ferencz Márk, Forgács Botond,Gyapjas András, Halász Erik, Jakobicz Nándor, Molnár Balázs, Nagy Levente, Németh Benjamin, Orosz Bence.

 • 23
 • ápr.

 

Veres István : Ezen a hétvégén Farkasvár DSE és Százhalombatta VUK SE ellen léptünk pályára.  A körülmények ellenére lelkesen, harcosan játszottak fiataljaink. Remélem, hogy a megpróbáltatások ellenére a jövőben is hasonló hozzáállással vesznek részt a munkában! Pályára léptek: Gyapjas András, LohonyaLászló, Tóth Zalán, Halász Erik, Csőke Dávid.

 • 28
 • márc.

Veres István:

2018.március 25.-én vasárnap az U8  korosztály második fordulójára került sor Budaörsön. Két mérkőzésen léptünk pályára, jó tempóban, „harcosan” kézilabdáztunk. Mindkét összecsapás után győztesen hagyhattuk el a játékteret, de nem ez a lényeg, hanem a látható fejlődés. Gratulálok!

Csapatunk tagjai voltak: CsőkeDávid, Gyapjas András, Halász Erik, Lohonya László, Orosz Bence, Tóth Zalán.

 • 12
 • márc.

Veres István : Vasárnap Zsámbékon rendezték a korosztály következő fordulóját. Két mérkőzésen mérhettük fel, hogy eddig ismeretlen ellenfelekkel szemben mire leszünk képesek. Elsőnek Dabas csapatával mérkőztünk, végig jó teljesítményt nyújtva, megfelelő tempóban kézilabdázva 10 gólos különbség alakult ki javunkra a meccs végére (Dabas KC VSE - SZKSK Bíró 5:15). Három órával később a gödöllői Főnix ISE volt ellenfelünk. A hosszú várakozás miatt álmos, lassú kezdésünk után fokozatosan „felpörögve”, sok gólt lőttünk, a végére 12 gólos különbség alakult ki (SZKSK Bíró – Főnix ISE 21:9).
Mindkét mérkőzésen elégedett voltam játékunk sebességével, több szép megoldást láthattak a szurkoló szülök. Külön öröm, hogy minden játékosunk feliratkozott a góllövők közé.

Gratulálok játékosainknak: Benka Gergő, Boros Bálint, Ferencz Márk, Forgács Botond, Halász Erik, Jakobicz
Nándor, Nagy Levente, Németh Benjamin, Orosz Bence, Takács Dániel.

 • 13
 • febr.
Február 10-én délelőtt a  három szigetszentmiklósi U8-as csapat és a Ráckeve SE edzőmérkőzéseket  játszottunk a Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskolában. A 2009-es születésűek kiegészítve a fiatalabbakkal 3-3 mérkőzést játszottak. Minden csapatból betegség miatt többen hiányoztak, ennek ellenére a gyerekek fejlődésének jót tett.  Van fejlődés, ügyesek voltak a gyerekek! 
 • 10
 • dec.

Veres István : December 10-én, vasárnap korán reggel Gyömrőre buszoztunk, hogy soron következő mérkőzéseinket lejátsszuk. Elsőnek Százhalombatta ellen vonultunk fel a pályára. Álmos kezdésünk ellenére gyorsan többgólos előnyre tettünk szert, a mérkőzés végére megdupláztuk félidei góljaink számát. Akadozó játékunk ellenére sima győzelmet arattunk: Százhalombatta-SZKSK Bíró 1:12 (1:6).
Egy mérkőzésnyi pihenő után testvércsapatunk, a Szebeni játékosaival küzdöttünk a pályán. Szoros első 15 perc után, térfélcserét követően egyre határozottabb védekezéssel, jó helyzetkihasználással, kiváló egyéni megoldásokkal sikerült felülkerekednünk: SZKSK Bíró-SZKSK Szebeni 18:7 (7:3). Minden játékosunk hozzáállása példás volt, a csapat közös sikere a két győzelem.

Gratulálok! Játékosaink voltak: Benka Gergő, Boros Bálint, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Forgács Botond, Jakobicz Nándor, Lohonya László, Molnár Balázs, Nagy Levente, Orosz Bence.

1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu