Serdülő - 6 csapatos torna biztató jelei!
Kiemelt

2018 január 22

Lízer László
A vasárnapi napon hazai rendezésű tornán vett részt a serdülő csapatunk. Kezdésnek egy nagyon ügyes, de valójában U14-es Dabasi együttessel lassú iramú szédelgős mérkőzést játszottunk. A jegyzőkönyv szerint nyertünk, de csak időt a bemelegítéshez, se védekezés, se rendes labdafelhozatal, se játék. Szenvedtünk a cikázó ellenfelünkkel szemben.


A második mérkőzésre minden megváltozott. A bemelegítés, a hozzáállás, a küzdés, néhol szép játék, pedig az ellenfelünk a Sport36- Komló egy osztállyal feljebb vitézkedik, még is tudtunk meglepetést okozni. A végén nem mi diadalmaskodtunk, de én egy győzelemre éhező a játékot élvező, küzdeni tudó, - habár hiányosságok még vannak melyet edzéssel és szorgalommal és hozzá állással lehet pótolni- csapatot láttam. Ez a játék a mit a csapat mutatott felért egy győzelemmel.


A torna utolsó mérkőzésén a 3-4 helyért játszottunk a Békés-Drén KC csapatával mely még nívósabb helyet foglal el az I.o-ban. A mérkőzés elején csak az kértem a fiúktól, hogy játszanak és gyakoroljunk! A csapat meglepett én csak „cserélgettem”, hogy mindenki kapjon lehetőséget és ők egymást hajtva, biztatva játszottak, ami látszott a végeredményen a rendes játékidőben 24-24.  7 méteresek döntöttek, kikaptunk. Számomra már ilyen tét nélküli mérkőzésen az eredmény nem fontos annyira, bár a fiúk lelkének igen, ezért sajnálom, de valójában én nagyon örülök hogy a vártnál jobban teljesített a csapat!
Gratulálok!!!

 

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu