U12 - Megtört a jég - két csapattal Dunavarsányban
Kiemelt

2018 november 04

Szksk-Dunavarsány 22-16

Szksk-Százhalombatta 17-14
Nagy ImreMegszületett az első győzelmünk amit egyből követett a második! Csapatunk hatalmasat küzdött, meg is lett az eredménye. Rengeteg még a technikai hiba, de a jó védekezés, kapusteljesítmény, sok futás, megadta a lehetőségét a győzelmeknek és a fiúk éltek is vele. Gratulálok szép munka volt!
A CSAPAT: Engelbrecht Vili, Daci Bálint, Fedor Dávid, Török Áron, Török Ákos, Oláh Zsombi, Csabai Levi, Járdány Gyuszi, Szőke Álmos, Borbély Bendegúz  
Lukács Csaba - Veres István : A harmadik fordulón vannak túl U11-es korú játékosaink az egy évvel idősebbeknek kiírt bajnokságban. A hat lejátszott mérkőzés közül, talán a legutóbbi kettőn működött legkevésbé a csapatunk játéka. Rengeteg volt a pontatlanság, a technikai hiba és ami a leginkább szembetűnő volt, az akarat hiánya. Gyengén kézilabdáztunk, aminek következtében egy sima és egy szorosabb mérkőzésen szenvedtünk vereséget a Tököl és a Százhalombatta csapatától. Nehéz lenne bárkit is kiemelni a csapatból. Folytatás három hét múlva, talán nagyobb önbizalommal!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu