Szivacskézilabda - megkezdődtek a mérkőzések
Kiemelt

2018 október 14
K2_ITEM_AUTHOR 
Kellner Máté :
Október 14-én Cegléden kezdtük az U10-es bajnokságot. A Csokonai szivacskézilabdásaink a Dunaharaszti csapatával játszottak. Mivel nem voltak meg ellenfeleink, így 4:4 elleni játékot játszottunk a mérkőzés nagy részében, hogy kiegyenlítettebb legyen a játék. Nem kaptunk gólt, ami dicséretes. Támadásban az 1. félidőben túl sok egyéni akciót vezettünk, amikor a csapatjáték célravezetőbb lett volna. Nagy fölényben játszottunk végig, ahol Ruszkai Dominik az 1. mérkőzésén részt vehetett és sok élményben lehetett része. Remélem még sok hasonlót fog átélni és megszereti nálunk a kézilabdát.
A 2. mérkőzésen a haza csapattal a Cegléd Várkonyival játszottunk. Egy küzdelmes mérkőzés volt, ahol az ellenfél már beállós játékot is alkalmazott. Átlövésből több gólt kaptunk, így ehhez alkalmazkodva egy nyitottabb védekezésre  váltottunk. Sok helyzetünk volt, a jó kapussal szemben lehettünk volna eredményesebbek, de így sem volt rossz. Középen lendületesen játszottunk, a szélen még lehetünk később hatékonyabbak, amihez a játékosainknak is minőségibb edzésmunkát kell végezniük. Eredményt ugyan nem számoltak, a lelkes szülők viszont igen, mely szerint 11:8 lett a mieinknek.
Játékosok: Bukta Bódog, Füle Balázs, Esztocsák Marcell, Finta Milán, Füle Balázs, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Pántya István, Ruszkai Dominik, Sramek Zalán.
A bírós szivacskézilabdások Gyál csapatával játszottak. Nem voltunk meg, így 5-en játszottunk 6 játékossal szemben. 1. félidőben jól játszottak a gyerekek, viszont az erőnlét folyamatosan csökkent. A terhelés miatt egy kiváló edzés volt a gyerekeknek a mérkőzés. A Dunaharaszti csapatával itt is egyoldalú játék volt végig a játék, ami remélhetőleg  minden gyerekek önbizalmát megnövelte.
Játékosok: Gyapjas András, Lohonya László, Tóth Zalán Krisztián, Halász Erik, Csőke Dávid.
140 K2_VIEWS
Somogyvári Tibor

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu